Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
55
1
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
55
1
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 57 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig koselig, velholdt og sjarmerende sted! Hyggelig og behjelpelig betjening. Campinggresset ligger helt nede ved brygga. Som campinggjester får man tilgang til dusj-og do, samt en utendørs vask like ved campingen og bålplass. Dette var helt ypperlig for oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
4  Takk, 721maritab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Helt fantastisk plass! Kom inn med båten på formiddagen. Tok trappeturen til topps og fikk en fantastisk utsikt på toppen, og gikk så Rallarvegen ned fra fjellet etterpå. Hadde deilig treretters middag med god drikke til middag på kvelden, før overnatting i gode senger i «skolestua»! Våkna til flott fjordutsikt og herlig frokostkurv. Imponert over hva verten her på Flørli har fått til ved denne gamle kraftstasjonen! Her kommer jeg garantert tilbake!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MarionV1106
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2020

Vi kom med fergen kl. 1445 på ettermidagen, onsdag før Kristihimmelfart og ble tatt imot av verten Hessel, En veldig trivelig kar, som guidet oss til skolestua, der vi fikk den for oss selv hele tiden.
Litt pga coronasituasjonen, og at det var tidlig på sesongen, var det ikke så mange besøkende. Det kom en del båtturister som overnattet ved bryggen.
Vi koste oss med helt utsøkt middag i kafe'n, og tok en liten tur i nærområdet og tidlig kveld.
Startet på trappene kl 1000 neste dag, og brukte oppunder to timer på turen opp, inkl. pauser. Hørte med Hessel, at de kjappeste springer opp på under halvtimen... :-)
Det var tyngre og lengre enn vi hadde regnet med. de første 1000 vår værst... etter det gikk det nesten på "auto", men det var glemt når vi kom på toppen og fikk se utsikten.
Snøen lå fortsatt en halvmeter over siste del av trappene, men det var ikke no problem og gå på snaufjellet ved siden av.
Turne ned igjen på Rallarstien, og via Flørlistølen var også en opplevelse... "Fjellgeit" følese i starten, før en plutselig var i den flotteste naturen Norge har å by på.
Tok Båten tilbake til Forsand samme ettermidag, og satte nesen mot Prekestolen som ble besteget dagen derpå.
Tar gjerne turen igjen ved en senere annledning, og annbefales på det varmeste - Kjempeplass, og all skryt til Hessel og co. for god service

Dato for oppholdet: mai 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, temo69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig sted, mange turmuligheter, herlig mat og konsept. Idyllisk overnatting med historie, nesten som en tidsreise! Flott brygge, svært hyggelig vertskap. Har akkurat det som trengs; kafeen med ute- og innendørservering, skole-puben med særpreg og retro interiør. Helt egen atnosfære. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ingvillhg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019

Vi ankom med ferge etter å ha gått Preikestolen. Hadde to overnattinger i Flørli før vi tok ferge til Lysebotn for å gå Kjerag. Har dere med bil kan den parkeres kostnadsfritt på kaia i Flørli.

Det går to ferger til/fra Flørli. Se visitflam.no og Kulumbus.no. Vi hadde med bil og hadde forhåndsbestilt da det kun er plass til 6 biler ombord.

Vi hadde booket leilighet på forhånd direkte på florli.no. Leiligheten, 11B, var stor med flott utsikt over fjorden og med bad, kjøkken, spisestue, stue og var over to etasjer. Kjøkkenet var fullt utstyrt så vi lagde middagene her. Rimelig og rent overnattingssted.

Turistforeningen har også hytte her og det er camping nede ved fjorden.

Flørli er et sjarmerende sted med god atmosfære. Her rår stillheten. Her er både kiosk, cafe og ølservering. Hyggelig å sitte både ute og inne og snakke med turister fra hele verden.

Det er lagt til rette for å bade fra brygga eller i badestampen. Badestampen må bestilles og betales på forhånd.

Flotte omgivelser for å padle kajakk eller kano som kan leies på stedet. Fine fiskeforhold fra brygga.

Vi gikk Flørlitrappene 4444 opp og Rallarstien ned. Det tok 4,5 time totalt. Flott tur! Anbefaler å ha med hansker da det er vaiere å holde seg i hele veien opp trappen.

Reiste fra Flørli kl. 06.45 med fergen til Lysebotn. Ankom parkeringen til Kjerag litt før kl. 8. Anbefales. Godt å starte før alle folkene kommer.

Flørli er ikke et sted for bevegelseshemmede. Det er bratt opp til husene og ulendt.

Skulle gjerne vært her lenger. Kommer tilbake. Tusen takk Hessel.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Mooni-14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser