Se gjennom høydepunkter
Flott utsikt på toppen, men krevende tur

Fantastisk opplevelse, men ekstremt krevende. Legg ikke ut på turen uten å ha godt grunnlag. Dette... les mer

Anmeldt 31. juli 2022
496terjeb
Lørenskog, Norge
via mobile enheter
Flott natur og koselig kafé!

Flott natur med fjord og fjell! Morsomt å gå trappene og kul utsikt på Kalleliklumpenn! Veldig... les mer

Anmeldt 5. september 2021
Em_bjerk
via mobile enheter
Les alle 49 anmeldelsene

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Selve trappene var en litt tøff, men utrolig flott tur. Utsikten blir bedre og bedre jo høyere man kommer. Det er merket for hver 500 trinn, noe som er veldig motiverende. Vi tok rutebåten inn fra Lauvvik kl 13.55, gikk trappene på 4 timer inkl. pauser, overnattet i telt (kr 120 pr/pers) og gikk Kalleliklumpen på 2 timer neste dag, før vi tok samme båt tilbake til Lauvvik kl. 15.45. Vi var veldig imponert over Flørli! Overnattingsstedene (DNT, hostel, leiligheter, camping, brygge for båter), kaféen med hjelpsomt og gjestfritt personale, den flotte brygga med stamp som er åpen hver lørdag, skolepuben (begrensede åpnoæingstider). Flere burde ta turen hit, det var i hvertfall ingen overfylt campingsplass!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 721maritab
Anmeldt 5. desember 2019 via mobile enheter

Trapper er det værste jeg vet om, og de 500 første trinnene var ikke gode. De neste 1000 var helt forferdelige! Men så begynte det og gå greit og resten av turen ble bare bedre og bedre og finere og finere!

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Reisejente85_
Anmeldt 2. august 2019

Fin tur om du er vant til å gå høydemeter. Den kan nok oppleves som tung om ikke. En anderles variant av en fjelltur, kombinert med litt industrihistore. De 4444 trinnene er relativt lave og vi brukte 1 t 15 min opp med oppakning (vi skulle videre til Langavatn). Flørli er i seg selv verd ett besøk selv om du ikke vil gå trappene. Det finnes også en rundløype hvor du kun går en liten del av trappen før du bøyer av og går sti ned igjen.

Takk, frankn670
Anmeldt 1. august 2019

4 voksne som hadde med turglade barn (11 og 8) som føk opp uten vansker. Turen ned via rallarstien oppleves mer krevende enn trappene opp.
Anbefales!
Ta med matpakke og avslutt med middag på kaféen ved kaien.

Takk, sher3105
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Vi gikk vår første tur opp trappene med 2 hunder (sheltie og border collie). Vi prøvde å google på forhånd hvordan andre hadde opplevd turen med dyr, men fant lite. Dette gikk overraskende godt! Litt heiing, litt hjelp mellom overgangene fra venstre til høyre side og noen smådytt i rumpen fikk det til å gå relativt lett. Vi har seler på våre to, noe vi tror var lurt både med tanke på assistanse samt 'om' de skulle falle gjennom. Noen vannstopp på platåene på veien gjorde turen enklere ;) på toppen traff vi på noen unaturlig glade sauer og værer! Vi fikk rett og slett ikke spist der da sauene ville ha maten vår. Vi fikk klappet sauene og de luktet på hundene, og hundene like så. Vi ble litt skeptiske da væren kom, men dette gikk også fint, den luktet litt på hundene så holdt den noen meters avstand og fulgte godt med. Nedturen gikk også fint, der fulgte vi stien tilbake til Flørli. Kommer gjerne tilbake, enten med eller uten dyr ;)

7  Takk, hanneogl