Nydelig omgivelser,med fantastisk havutsikt❤️ frokosten var helt suveren,helt tydelig at de bruker ferske råvarer! Et livlig og hjertevarmt personale som får deg til og føle deg velkommen.😊😀 Kommer selvfølgelig tilbake hit!!!
Dato for oppholdet: september 2020
Oslo, Norge
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør 246wasa om Viste Strandhotell
Madeleine Strøm, Markedsføring på Viste Strandhotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.