“Svært skuffende”
Anmeldelse av Kobbelv Vertshus

Kobbelv Vertshus
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Engan
Beskrivelse: Kobbelv Vertshus Velkommen til Kobbelv Vertshus – til gjestfrihet, kultur og lokale tradisjoner. Med sin fine beliggenhet nær E6 er Kobbelv Vertshus et naturlig og populært stoppested. Fra terrassen har man nydelig utsikt mot Leirfjorden og Baggfossen, som passerer 20 meter fra vertshuset. Hav møter fjell rundt deg som gjest hos oss. Du kan ta en rusletur i fjæra, gå ut med båt, eller vandre i fjellene. Fiskelykken kan du prøve i havet, i fjellvann eller elva. Kobbelva er en litt mindre, men bra lakseførende elv. Vi er medlem av Arktisk Meny og serverer lokal tradisjonsmat ved alle anledninger. Ønskes en spesiell atmosfære og opplevelse rundt middagen? For grupper kan vi tilby servering av 3 retters meny med drikke i vår tunnel, ledsaget med historiefortelling. Tunnelen ligger lett tilgjengelig, i enden av trappene ved fossen. Den har en helt egen atmosfære med levende lys, røffe tremøbler og oppvarming fra gass og grue. En del av Hamsuns Rike.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte kyllingsalat og ble svært skuffet. Jeg gledet meg til en frisk og god salat, men det er dessverre det verste jeg har fått servert noensinne! Det var tørrstekt kylling (antakelig for å kamuflere restemat fra tidligere i uka) som virket som om det var stekt i gammelt fett. Det var nesten ikke salat med heller. Her har ikke «kokken» peiling i det hele tatt og bør søke opplæring og inspirasjon.

Takk, BKAOslo

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte en sjoførlunsj som skulle ha inneholdt karbonade, egg og stekte poteter.
Det jeg fikk var en tørr skive med et svidd egg, 2 små bacon skiver og svidd løk og pomfri.
Spurte etter karbonaden og fikk beskjed om at det var de tom for. Dette fikk jeg ikke beskjed om når vi bestilte.
Min samboer fikk en liten, svidd og tørr burger.
Dette betalte vi 500kr for!
Dette blir for dårlig. Fin utsikt, men dere må virkelig skjerpe dere!

Takk, mariaegee
Anmeldt 8. august 2019

Dårlig service og mat. Til en sum på 438,- burde maten vært mye bedre.
Ikke gjennomstekt burger! Og den som kom i retur etter klage, var stekt og lagt tilbake på samme fat med chips (nå kald) og «salat».
Ansatte som sto og ekspiderte var 0 serviceinnstilt.
Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Maria E
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Nydelig middagsbuffet .Nydelig saltkjøtt med hjemmelaget kålrabistappe. Torskemedaljonger savnet dessert uten sukker for diabetikere men ellers alt ok rent og fint

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Elisabeth S
Anmeldt 12. august 2018

Dette har vært vårt faste stoppested i mange år, stoppet der i Juli for igjen å nyte den gode middagsbuffeen, men det første vi møter er et personale som ikke forstår norsk ( vi er da vitterlig i Norge ) kjøpe så middagsbuffet, men her må enten kokken ha vært på ferie eller fraværende for dette var dårlig mat. Brunsausen var alt for mye krydret i tillegg til å være så tykk at det nesten minte om sirup. Småsteken var brent under bruningen, og med lite smak. Nei dette var skuffende.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 737_ysteinm

Har du vært i Kobbelv Vertshus? Del dine erfaringer!