Dette hotellet har alt som trenger for å få en super ferie. Jeg har nå tilbragt to uker på barut lara med en venninne, og vi ser allerede frem til å komme tilbake.
Rommene er kjempe fine, og har alt du trenger. Jeg er en som ikke tilbringer så mye tid på rommet mitt i ferien, men det er alltid deilig å komme opp til nyvasket rom og en nylig fylt minibar etter en lang dag på stranden. Vi får også nye håndklær hver dag.
Hotellet har også et stort utvalg med restauranter, der alle serverer nydelig mat og god service. Det er ikke lang ventetid mellom hver servering og du får også drikkeservering så fort glasset er tomt. Servitørene er også alltid i godt humør. Om ingen av restaurantene frister har også bufeen et stort utvalg med god mat, med egne avdelinger for vegetarianere og til de som er på diett.
Hotellet tilbyr også mange barer, og har hovedbaren Meltem bar rett ved bassenget. Jeg og venninnen min vil gi litt ekstra ros til bartender Ayiden som alltid ga god service og underholdt oss godt om ettermiddagene. Det er et stort utvalg med drinker og gode servitører og bartendere.
Tilslutt vil jeg gi en stor takk til entertainment teamet som absolutt gjorde ferien til 10/10. De jobber og står på og de gjør en så god jobb for så mange. Spesielt fikk jeg et ekstra bånd til Max, Sasha, Anya, Bonus og Emre og disse gjør virkelig en fantastisk jobb. Samtidig som at aktivitetene de styrer blir ti gangere gøyere når de er tilstede, får de også oss gjester til å føle oss velkommen, og til å føle oss ønsket. Jeg håper å se de når jeg kommer tilbake til neste år.
Tusen takk for nå barut lara, vi ses igjen!