“Buffet”
Anmeldelse av Havmyran Restaurant

Havmyran Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Fillan
Beskrivelse: A la carte restaurant med fokus på lokal mat og spennende smaker.
Beskrivelse: A la carte restaurant med fokus på lokal mat og spennende smaker.
Anmeldt 12. november 2023

Veldig bra buffet, igjen. Atter en god buffet på Hjorten. Skuffer aldri. Anbefales å bestille på disse arrangementene.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Johngka

Anmeldt 23. juli 2023

Meget god mat. Anbefaler ovnsbakt klippfisk. Saltimbocca og Hjortebiff smakte også godt. Store posjoner og god trivelig service

Dato for besøk: juli 2023
Takk, exxin
Anmeldt 9. oktober 2021 via mobile enheter

Vi har spist på restauranten ved flere anledninger og har bare godt å si om mat og service. Anbefaler restaurant og hotell på det sterkeste!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, steinrunark2019
Anmeldt 6. oktober 2021 via mobile enheter

Var innom på detre hotell og besøkte restauranten, bevilget meg der et rekesmørbrød som smakte fortreffelig.
Rask og effektiv servering, innbydende lokale og svært hyggelig betjening

Dato for besøk: august 2021
Takk, HallgeirW4
Anmeldt 1. oktober 2021 via mobile enheter

Vi hadde en flott opplevelse med deilig lokal mat - ferskfisk ball og saltfisk ball. Avsluttet med en nydelig dessert til slutt. Men det som toppet opplevelsen var det hyggelige personalet! Så utrolig god service! Hit vil vi igjen!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Explore40597216637

Har du vært i Havmyran Restaurant? Del dine erfaringer!