“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Havmyran Restaurant

Havmyran Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Fillan
Beskrivelse: A la carte restaurant med fokus på lokal mat og spennende smaker.
Beskrivelse: A la carte restaurant med fokus på lokal mat og spennende smaker.
Anmeldt 22. februar 2024 via mobile enheter

Vi fikk servert en treretters middag, bestående av sjøkreps og kamskjell, lekkert dandert med både rogn og ekte kaviar, etterfulgt av en japansk wagyu-biff med enkelt tilbehør, som lot det vakre kjøttet skinne som hovedrolleinnehaver. Måltidet ble avsluttet med en silkemyk, perfekt stekt sjokoladefondant med tydelig preg av eksklusiv karamell.

Alt selvfølgelig paret med vin som fremhevet de nydelige smakene.

Måltidet var overraskende vennlig priset! Perfekt for en koselig dobbeltdate.

Takk, Line M
Aina Ervik, Markedsføring på Havmyran Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2024

Kjære Line,

Tusen takk for de varme ordene! Vi er storfornøyde med å høre at dere satte pris på 3-rettersen med sjøkreps, kamskjell, wagyu-biff, og den silkemyke sjokoladefondanten. Nydelig at vinvalgene traff spikeren på hodet og at dere likte prisnivået.

Vi setter stor pris på at du velger å dele denne tilbakemeldingen med oss og andre, det betyr mye for oss 😊

Hjertelig velkommen tilbake ved neste korsvei, enten det er for en ny dobbeldate, eller en annen hyggelig sammenkomst.

Med vennlig hilsen,
Teamet på Hjorten Hotell 🤩

Anmeldt 22. februar 2024 via mobile enheter

Ble tilbudt en 3-retters med A5 Wagyu på bryllupsdag-feiringen, den var utmerket tilberedt med nydelig tilbehør. Fikk også en sjokoladefondant av eksklusiv «Karamelia» sjokolade, den var nydelig, anbefales sterkt. Kjempebra service og all ros til kokken for god mat og dessert.

Takk, raymondb170789

Hei Raymond,

Gratulerer med bryllupsdagen, og tusen takk for at dere valgte å feire hos oss! Det varmer å høre at dere nøt 3-rettersen dere ble tilbudt, og vi er veldig glade for at dere satte pris på maten og servicen. Vi setter stor pris på at du deler tilbakemeldingen med oss og flere. Vi ser frem til å ønske dere velkommen igjen 😊

Med hjertelige hilsener,
Teamet på Hjorten Hotell 🤩

Anmeldt 22. februar 2024

Vi spiste treretters, med sjøkreps, wagyu (japansk A5!) og sjokoladefondant med eksklusiv karamellsjokolade. Et fantastisk måltid, med svært eksklusive råvarer til en usedvanlig hyggelig pris. Ellers svært god og hyggelig service.

Takk, Nils S

Hei,

Tusen takk for din strålende tilbakemelding! Hele teamet setter stor pris på at dere var fornøyd med både maten og servicen 😍
Vi ser frem til å ønske dere velkommen igjen for flere fantastiske måltider!

Med vennlig hilsen,
Teamet på Hjorten Hotell Hitra.

Anmeldt 12. november 2023

Veldig bra buffet, igjen. Atter en god buffet på Hjorten. Skuffer aldri. Anbefales å bestille på disse arrangementene.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Johngka
Anmeldt 23. juli 2023

Meget god mat. Anbefaler ovnsbakt klippfisk. Saltimbocca og Hjortebiff smakte også godt. Store posjoner og god trivelig service

Dato for besøk: juli 2023
Takk, exxin

Har du vært i Havmyran Restaurant? Del dine erfaringer!