Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk opplevelse på hesteryggen

Jeg og min datter på 11 år var med på 4- dagers tur i fjellet. Det kan virkelig anbefales for de... les mer

Anmeldt 18. juli 2022
MiaG574
Fantastisk tur!

Nok en fantastisk helg på Myhre gård :-) Vi var en gjeng på 5 pers, med ymse erfaring. Instruktør... les mer

Anmeldt 25. april 2022
400wenches
Les alle 30 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (30)
Filtrer anmeldelser
30 resultater
Vurdering fra reisende
25
3
0
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
25
3
0
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 30 anmeldelser
Anmeldt 24. mai 2020

Utrolig hyggelige folk, nydelige hester og en super opplevelse i fjellet! Jeg fikk raskt svar på mail, og det ble satt opp en tur selv om jeg var eneste deltaker. Følte meg veldig godt ivaretatt hele veien! Jeg skal definitivt tilbake ved en senere anledning! ☺️

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, martinepN9344QF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2019 via mobile enheter

Vi hadde en kjempefin dag på Myhre Gård. Vi var i alderen 10- 70 og ikke veldig vante med hest. Hestene var tålmodige og snille. Guiden vår var flink til å lære oss. Hadde også en fantastisk lunch ute ved bålpanna. Selv om jeg gjorde en feil med dato på bestillingen gjorde de det beste for at vi skulle få en fantastisk opplevelse selv om arrangementet ble litt annerledes. Dette stedet kan virkelig anbefales.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Gram1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Mine døtre og jeg har hatt en innholdsrik og minnerik helg på Myhre gård! Dette er en fantastisk gård med topp fasiliteter, og vi følte oss veldig godt mottatt av alle på gården!! Vi fikk tildelt hester utifra vårt nivå, og det var veldig kjekt å få sale opp hestene og på den måten bli ekstra kjent med hestene vi skulle ri påVi hadde to fine dager på hesteryggen, med en spesiell opplevelse å overnatte på en støl, uten strøm/vann!! Guiden vår Tuva var fantastisk dyktig og vi følte oss veldig trygg under hennes ledelse! Vi kommer gjerne tilbake, og vi kan på det sterkeste anbefale turopplegget som gården har, passer for alle uansett alder og nivå tusen takk til Grete og Tuva

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, gerdklara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2017

Datteren min var med på dagsrideleir i sommer. Hun fikk være med de som allerede var der på ukesleir. Datteren min ble tatt godt i mot, lærte mye i løpet av dagen og har nå bestemt seg for å spare til ukesleir :-)

Ved bestilling kom det utrolig raskt svar!

Dato for opplevelse: juli 2017
5  Takk, annesofiej1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2016

Myhre gård har snille og rolige hester. Våre barn har kost seg med både turer og rideleir på Myhre gård i flere år på ras. I år var de på ridetur til setra, og det var en flott tur i fine omgivelser. Pause underveis med pølsegrilling var en suksess.

Dato for opplevelse: juli 2016
1  Takk, Marianno71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser