Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flotte turer på hesteryggen!

Vi har vært med på 4-timers rideturer her flere ganger og kommer alltid tilbake igjen når vi er på... les mer

Anmeldt 31. juli 2021
Tabitur
via mobile enheter
Super tur

Kjøpte en todagers ridetur i bursdagsgave til samboeren min, og det ble en veldig fin tur og en... les mer

Anmeldt 20. juni 2021
staalezh
Les alle 21 anmeldelsene
  
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
17
2
0
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
17
2
0
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 21 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

En 3dagers ridetur i fjellet med overnatting på støl. Helt forferdelig mattilbud! Betalt 6500kr for å få servert Fjorland og posemat. Fem jenter måtte dele to bananer og en pakke bacon. Lite hyggelig mail korrespondanse med eier i ettertid! Mye penger for dårlig totalopplevelse. Man får ikke det de fremstiller på nett. Har du matallergier bør du styre unna disse,da det ikke tas på alvor! Ridetur og guide var ellers flott!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, johannek700
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020

Utrolig hyggelige folk, nydelige hester og en super opplevelse i fjellet! Jeg fikk raskt svar på mail, og det ble satt opp en tur selv om jeg var eneste deltaker. Følte meg veldig godt ivaretatt hele veien! Jeg skal definitivt tilbake ved en senere anledning! ☺️

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, martinepN9344QF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019 via mobile enheter

Vi hadde en kjempefin dag på Myhre Gård. Vi var i alderen 10- 70 og ikke veldig vante med hest. Hestene var tålmodige og snille. Guiden vår var flink til å lære oss. Hadde også en fantastisk lunch ute ved bålpanna. Selv om jeg gjorde en feil med dato på bestillingen gjorde de det beste for at vi skulle få en fantastisk opplevelse selv om arrangementet ble litt annerledes. Dette stedet kan virkelig anbefales.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Gram1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Mine døtre og jeg har hatt en innholdsrik og minnerik helg på Myhre gård! Dette er en fantastisk gård med topp fasiliteter, og vi følte oss veldig godt mottatt av alle på gården!! Vi fikk tildelt hester utifra vårt nivå, og det var veldig kjekt å få sale opp hestene og på den måten bli ekstra kjent med hestene vi skulle ri påVi hadde to fine dager på hesteryggen, med en spesiell opplevelse å overnatte på en støl, uten strøm/vann!! Guiden vår Tuva var fantastisk dyktig og vi følte oss veldig trygg under hennes ledelse! Vi kommer gjerne tilbake, og vi kan på det sterkeste anbefale turopplegget som gården har, passer for alle uansett alder og nivå tusen takk til Grete og Tuva

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, gerdklara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017

Datteren min var med på dagsrideleir i sommer. Hun fikk være med de som allerede var der på ukesleir. Datteren min ble tatt godt i mot, lærte mye i løpet av dagen og har nå bestemt seg for å spare til ukesleir :-)

Ved bestilling kom det utrolig raskt svar!

Dato for opplevelse: juli 2017
5  Takk, annesofiej1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser