Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra opplegg for barn!

Veldig bra opplegg for barn👍 Vår 4 åring deltok på gruppetime hvor hun storkoste seg. Hyggelig... les mer

Anmeldt 7. november 2021
Sven E
via mobile enheter
Flotte turer på hesteryggen!

Vi har vært med på 4-timers rideturer her flere ganger og kommer alltid tilbake igjen når vi er på... les mer

Anmeldt 31. juli 2021
Tabitur
via mobile enheter
Les alle 26 anmeldelsene
  
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
22
2
0
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
22
2
0
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 26 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Om man ønsker en full dag på hesteryggen så kan en dobbeltime på ridebanen for instruktør og en 3 timers tur opp i fjellheimen anbefales. Dette må uansett avtales spesifikt og bestilles på forhånd. Dette er et opplegg tilpasset de som kan ri hesten i alle gangarter og føler seg trygg på å kunne håndtere hesten på trafikkert grusvei. Avstandene er store, så litt ok fysikk er fint for å nå frem og tilbake i tide. Du blir garantert støl, men det er verdt det. Takk for en fin lørdag på Myhre.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, francisk375
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
myhregard, Myhre Gård på Myhre Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Tusen takk for tilbake meldingen:) Bra dere likte turen som vi tilpasset etter deres ønsker. Sporty og flinke ryttere var dere. Takk for at dere valgte å bli med oss på tur! Håper vi sees igjen;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Vi hadde gledet oss til et opphold på denne gården i lang tid. 3 barn skulle få ri og ha gårdsaktiviteter i 4t.
Så hadde det seg dessverre sånn at vi ble 24t forsinket pga sykdom. Dette meldte vi om pr telefon dagen i forveien og alt var i skjønneste orden.
På morningen vi skulle ha ridd, så ringte de fra Myhre Gård og etterlyste oss. Da fortalte vi at vi hadde gjort en avtale om å flytte dette til i morgen pga sykdom. Igjen; ingen problem. Men da vi hadde kjørt bobil i 5t med 4 små barn og ringte dem 15min før vi var fremme, så fikk vi beskjed om at vi ikke hadde fått flyttet til dagen etter likevel. Det var visst en misforståelse.
Greit, en misforståelse kan selvfølgelig skje, og vi ville veldig gjerne bo på gården og la barna hente egg hos hønene om morningen og se på alle dyrene der.
Myhre gård prøvde også å gi barna NOE selv om de var "fullbooket". Men det vi endte opp med var i realiteten å gre hestene og ri noen ganger fram og tilbake på ca 30min.

I ettertid sendte jeg en hyggelig mail til Myhre Gård for å se om de mente vi fikk det vi betalte for, og om de kanskje ville gi et lite avslag.
Dessverre så mente Myhre Gård at de fortsatt skulle ha full betaling. Kr 4500,-
De henviste videre til betingelsene som sa at alle endringer skulle sendes skriftlig. Det var IKKE det de sa da vi ringte og måtte flytte den.

Så, bare pass på at dere holder dere friske og har lest alle betingelser godt,
Ikke nødvendigvis stol på det man sier pr telefon.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, crazyleg10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

En 3dagers ridetur i fjellet med overnatting på støl. Helt forferdelig mattilbud! Betalt 6500kr for å få servert Fjorland og posemat. Fem jenter måtte dele to bananer og en pakke bacon. Lite hyggelig mail korrespondanse med eier i ettertid! Mye penger for dårlig totalopplevelse. Man får ikke det de fremstiller på nett. Har du matallergier bør du styre unna disse,da det ikke tas på alvor! Ridetur og guide var ellers flott!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, johannek700
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020

Utrolig hyggelige folk, nydelige hester og en super opplevelse i fjellet! Jeg fikk raskt svar på mail, og det ble satt opp en tur selv om jeg var eneste deltaker. Følte meg veldig godt ivaretatt hele veien! Jeg skal definitivt tilbake ved en senere anledning! ☺️

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, martinepN9344QF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019 via mobile enheter

Vi hadde en kjempefin dag på Myhre Gård. Vi var i alderen 10- 70 og ikke veldig vante med hest. Hestene var tålmodige og snille. Guiden vår var flink til å lære oss. Hadde også en fantastisk lunch ute ved bålpanna. Selv om jeg gjorde en feil med dato på bestillingen gjorde de det beste for at vi skulle få en fantastisk opplevelse selv om arrangementet ble litt annerledes. Dette stedet kan virkelig anbefales.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Gram1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser