Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig bra

Kjempe gode kakker og kaffe Pen kunst å vidunderlig natur. Man er nøtt til ø besøke dette galleriet.

Anmeldt 3 uker siden
roy_419
via mobile enheter
Artig for hele familien

Perfekt sted for utflukt med hele familien. Serlig når vøre tilater at man også kan være ute. Vi... les mer

Anmeldt 13. mai 2022
susanneaX8291YT
Les alle 18 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
16
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
16
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 18 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

FOR et sted! Og førr ei dame.

Vi dro på jentetur og var ute i siste liten, som alltid. Vi hadde fått veldig gode anmeldelser om stedet i forkant, og sorgen var stor da vi oppdaget at stengetiden var i sikte da vi var på vei mot Galleri Uvær.

Lykken var ubeskrivelig stor da vi fikk beskjed om at de kunne ta oss imot med smakfulle kaker og utsøkt kaffe og te til tross for stengetid.

!OMG!

Makan til sjarmerende sted, personale, varer, gaver, kunstverk, håndverk, lokaler - rett og slett en perle.

Anbefaler alle en tur innom Galleri Uvær. De gjør all slags vær til godvær!

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 532anettev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig tur innom - trivelig lite galleri og kafé! Fint utgangspunkt for tur til Teiganvannan eller Elgtuvane.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, triner189
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Utrolig koselig café med hjemmelagde kaker og kunst :) Du kan sitte både ute- og inne, nyte en kopp te eller kaffe i sola. Drar alltid innom når jeg er på besøk!

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, malinkio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. februar 2017 via mobile enheter

Hver søndag kan du ta deg en tur i nydelige omgivelse på Hadseløya,nærmere bestemt på Teigan . Her kan du ta turen rundt vannet og avslutte turen på Galleri Uvær med deilig kake og te ,kaffe eller leskedrikk. Nyte glasskunsten, kjøpe gaver om du vil i et kjempetrivelig lokale.

I sommersesongen er det åpent hver dag.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, aaseaj50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2016

Å besøke Siv og hennes gode hjelpere er jo hyggelig i seg selv. Dette er blitt et populært møtested midt i den vakre naturen på Teigan. Kakene er suveræne og så sitter man midt i en stadig skiftende kunstutstilling av egen kunst hvor du kan plukke fra veggen det du ønsker deg. Litt varierende åpningstider gjennom året. Et must for turistene!

Dato for opplevelse: november 2016
2  Takk, NIUHH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siv J, Owner på Galleri Uvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2016

Tusen takk. Så hyggelig å høre :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser