Fantastisk flott museum!!!!

Fantastisk museum, det leverte mye mer en vi forventet! 😊 Vi brukte mer en 3 timer! Ikke bare er... les mer

Anmeldt 20. september 2024
Relax48222414401
Nittedal, Norge
Absolutt verdt et besøk

Flott museum med veldig interessant innblikk i Hurtigrutas betydning for norskekysten og... les mer

Anmeldt 10. august 2023
aviknut

Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Et museum man må besøke! Verdt turen fra Lofoten eller en avstikker fra E6/E10. Du kan gå ombord i gamle MS Finnmarken samt en seksjon fra enda eldre DS Finmarken. Og du kan spise lunch ombord. Skikkelig flott og forseggjort! Du trenger ikke være interessert i historie eller hurtigruta for å like deg her. Hurtigrutehistorien blir spennende, interessant og artig. Museet ligger også i et veldig kult bygg! Kos deg!

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, AndreasJL
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Flott museum som viser historien til hurtigruten. Her får man innblikk i hvordan det var å jobbe og reise med hurtigruten. En kan gå inn i skipet (Finnmarken) som ligger i museet. Mye interessant å se.

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, VacationOslo
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Utrulig interessant, dette var virkelig imponerende. Den nye bygningen var bare helt fantastisk. Håper virkelig at alle som er interessert i kysthistorien tar seg tid til å besøke dette museumet. Her får man et godt innblikk i hvordan livet på hurtigruten har vært..

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, espjo
Hurtigrutemuseet_Adm, Marketing and communications på Hurtigrutemuseet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake! 😊

Anmeldt 8. oktober 2021

Dette er et museum som de fleste generasjoner kan ha glede av å besøke! Den unge damen som solgte oss billetter var veldig flink til å gi informasjon om museet, og vi startet med å se film i lagerrommet i det tidligere hurtigrutebåten Finmarken. Vi lærte mye om både historien til etableringen av Hurtigbåtemuseet, historien til hurtigruten og så mange modeller av hurtigruteskip gjennom årene og også Hurtigrutens rolle under verdenskrigene og det morsomste var å se gamle salonger, lugarer og broen på tidligere hurtigruteskip. Selve museumsbygningen er utrolig flott å se, - et imponerende stykke arkitektur! Jeg ble overrasket over at selv jeg syntes det var morsomt å lære ulike knuter som ble presentert på video og som jeg kunne øve meg på i praksis. Det er en kafe oppe i 3.etasje i et gammelt hurtigbåteskip.

Dato for opplevelse: oktober 2021
1  Takk, Ingeborg56
Hurtigrutemuseet_Adm, Marketing and communications på Hurtigrutemuseet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake!

Anmeldt 9. juli 2024

Dato for opplevelse: juli 2024