Gjøran S
Harstad, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Gode muligheter for parkering og flere ladeplasser for el bil tilgjengelig
0.5 km fra Quality Hotel Richard With
    0.2 km fra Quality Hotel Richard With
    40.3 km fra Quality Hotel Richard With
    39.6 km fra Quality Hotel Richard With
    44.2 km fra Quality Hotel Richard With
    51.9 km fra Quality Hotel Richard With
    The midnight sun shinning on Andøy Friluftssenter.
    44.7 km fra Quality Hotel Richard With
    25.0 km fra Quality Hotel Richard With
    Se flere hoteller i Stokmarknes
    Anmeldt 6. januar 2024 via mobile enheter

Flott nytt hotell. Hyggelig betjening og god service. Greie priser. Hyggelig resturant. Julebord bufferen var veldig bra. Smakte fortreffelig. Rommet var flott. Det eneste som manglet der var en vannkoker, kaffe og glass. Trivelig bar i første etasje.

Dato for oppholdet: desember 2023
    Takk, OleEirik
    Anmeldt 6. november 2023 via mobile enheter

Hyggelig og imøtekommende ansatte og et flott hotell som for anledningen var pyntet til Halloween.
    Godt utvalg på frokostbuffet, men kanskje litt dårlig utvalg i glutenfrie alternativer.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet og rommet jeg fikk hadde nydelig utsikt.

Dato for oppholdet: november 2023
    Takk, 460karinaj
    Anmeldt 28. oktober 2023 via mobile enheter

Et nytt og delikat hotell med flotte rom og perfekt beliggenhet. Hyggelig service og god mat i restauranten. Resepsjonister som er foroverlent og villige til å vise seg fra sin beste side sjarmerer alltid. Morsomt med flytende badstue i gangavstand fra hotellet, der hygget vi oss ved flere anledninger!

Dato for oppholdet: oktober 2023
    Takk, losalex2233
    Anmeldt 6. september 2023

Dette var et virkelig bra hotel. Stilig hotel, bra beliggenhet, utrolig serviceinnstilte folk som jobbet der. Fine rom, utrolig god frokost, og enda bedre mat i restauranten. Boknafisken der er noe av det beste jeg noen gang har spist. Gratis parkering. Gode senger. Alt var bare helt topp her. Anbefales på det aller sterkeste.

Dato for oppholdet: september 2023
    Takk, Persteinskog
    Anmeldt 29. august 2023 via mobile enheter

2 døgn på dette flotte hotellet var altfor lite! Nydelig beliggenhet og utsikt, god service i alle ledd, flotte rom med veldig gode senger, god mat, god kaffe og i det hele tatt et hotell som kan anbefales på det sterkeste! Og endelig et hotell som har skjønt at man trenger en skikkelig hylle til sjampo etc i dusjen. Fine farger, lun og trivelig atmosfære i topp moderne innpakning. Det eneste vi savnet, var muligheten for å lage kaffe på rommet.
    Tror sannelig vi har fått et nytt favoritthotell i Vesterålen!

Dato for oppholdet: august 2023
    Takk, MiaMJ74