Vi var fem stykker i gruppa vår, alle hadde bestilt gjennom den samme referansen, men hver for oss. Allikevel ble vi satt på forskjellige bord til middag den første kvelden. Dette ble fort ordnet opp til vår tilfredsstillelse, men vi følte at administrasjonen var en smule ineffektiv. Da vi byttet lugar fra den lengst akterut, til en som lå mer midt på ble det bra og mindre bråkete. Nordlys anløper de små havnene langs ruten fra Tromsø til Kirkenes og tilbake flere ganger i løpet av natta, da det er et arbeiderskip som også frakter kjøretøy. Jeg elsket det uformelle ved Nordlys sammenlignet med de prangende store cruiseskipene, og maten var fantastisk, for det meste fersk fisk, godt tilberedt og presentert. Vi spiste også reinsdyrkjøtt - nydelig. Bortsett fra en ekstremt geskjeftig dame, var personalet herlig, oppmerksomme og opptatt av å behage. Lugaren var adekvat og behagelig, og fellesområdene var rene med en god atmosfære. Vi var begeistret over å ha sett nordlyset, og likte virkelig vår husky-hundekjøringstur i Kirkenes og besøket vårt i ishotellet. Vi elsket også å gå i den myke puddersnøen ved noen av havnene, og omgivelsene var utrolig vakre. Man må pakke seg godt inn i alt man har - termo, lue, vannfast etc. Vi hadde en deilig, avslappende tid på Nordlys og var heldig som fikk se nordlyset. Den siste natta bodde vi på Radisson Blu i Tromsø, som også var veldig bra. Jeg kan virkelig anbefale dette korte minicruiset.