“Sånn det skal være”
Anmeldelse av Rødbrygga

Rødbrygga
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Stokmarknes
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Vært innom her 2 ganger siste uken. Maten var overraskende god, mye mat for pengene og en fantastisk lokalpubatmosfære. Håper virkelig denne blir besøkt bra av lokalbefolkningen, må ikke forsvinne!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, VidarTB

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Rustikk lokale, trivelig betjening og god pubmat. Vi spiste lunsjrett som kostet 116kr og ble virkelig Mette. Maten smakte godt og inneholdt brød, stektepoteter, biff, egg, bacon og salat. I tillegg var kaffe inkludert. Vi blir nok å benytte oss av rødbrygga som spisested flere ganger. Pluss for at de viser fotballkamper.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, dokkelis
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Vi var fire stykker som spiste der i dag. Hyggelig servering og det gikk raskt å få maten på bordet. Brukbart anrettet og så relativt innbydende ut. Men, de stekte potetene, som så sååå fresh ut, var stekt i gammel olje. Æsj!!!!

1  Takk, 715kurtm
Anmeldt 28. august 2018

Veldig god mat i hyggelige omgivelser - rask servering og muligheter for tv viss ønskelig - greie priser.

Takk, Didrik F
Anmeldt 28. juli 2018

Dette er Stokmarknes sitt vannhull, gjerne og restaurant. SportsPub og levende musikk i helgene er vanlig.

1  Takk, JarleAalborg

Reisende som så på Rødbrygga, så også på

Har du vært i Rødbrygga? Del dine erfaringer!