Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trist opplegg”
Anmeldelse av Rødbrygga

Rødbrygga
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Stokmarknes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020

Var innom ifm. gjennomreise. Lite serviceinnstilt betjening, mer opptatt av mobiltelefonen. Menyene og bordene var våte og ekle. Helt gjennomsnittlig mat, ikke mer enn det. Måtte be om brød, selv om det sto i menyen. Fikk en trist, halvristet ferdigskjært butikkbrødskive. Lokalbefolkningen omtalte stedet i lite varmende ordelag, virket ikke som at opplevelsen vår var enestående. Anbefaler å kjøre forbi og heller koke nudler på primusen på nærmeste rasteplass.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hugin5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 63 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Var der for å spise lunsj, satt ute på brygga. Vi bestilte lunsj tallerken til kr. 119, - og blei overrasket over hvor store porsjoner det var, maten var aldeles nydelig. Hyggelig personale. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Elinroko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019

Det som skulle bli ett hyggelig måltid ble totalt ødelagt av de ansattes manglende serviceytelse. Da vi kom inn var det ingen ved disken, de ansatte lå i en sittegruppe inne i lokalet. Servitøren sa ikke noe lignende som "håper maten smaker,da vedkommende kom med maten. Vedkommende spurte heller ikke om" maten smakte. Trodde det var vanlig praksis ved en restaurant. Da vi dro var fortsatt ingen ved disken. Vi følte oss lite ivaretatt.

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, Linda H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Koselig brygge med interiør i gammel stil og mye artig å hvile øyene på. Vi spiste verdens beste vafler og kaffe for hver vår smakHerlig sted som var verd et stopp!

Dato for besøk: oktober 2019
3  Takk, Solvang446
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Koselig pub, matservering og drikke.
Vi var 2 stykker som bestilte tacotalerken, det var litt spesielt.
Andre plasser er jeg vant til å få litt innbydende mat med litt salat.
Her var et stort fat nedlesset med chips, minimalt med kjøttdeig, litt løk, dressing og MASSE ost som definitivt ikke var smelteost......hele retten ble bare en stor stiv klyse umulig å spise.
Men vi fikk oss en god latter iallefall

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Mette SurreHue J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rødbrygga, så også på

Har du vært i Rødbrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din