“++++++”
Anmeldelse av Rødbrygga

Rødbrygga
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Stokmarknes
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Svært god biff og hyggelige jenter som serverte samt hyggelig priser. Vi kommer tilbake når vi er i nærheten selv om vi bor i Vestfold.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Carl Petter L

Anmeldt 16. desember 2021

Rødbrygga, dette er en plass som er verdt å besøke! God mat, bra pris og ikke minst trivelige rustikke lokaler

Dato for besøk: november 2021
Takk, Nita553
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Dette stedet overrasket meget positivt. Prøv gjerne dagens mat. Meget billig og skikkelig godt. Anbefales på det varmeste !

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Terje B
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Dette er ikke plassen du drar for å imponere fiffen. Lokalene er maksimalistiske, en blanding i mellom vintage og supporterutstyr, noe "Harry", men lokalbefolkningen ser ut til å like pub/bistroen, for det var mye folk her både tidlig og sent.

Spiste en Chelsea varm baguette, med masse godt biffkjøtt og annet tilbehør til 82 kr. Spiste senere på kvelden en Kyllingsalat til 119 kr, og smaken var over middels, og porsjonen var suportstor, en full middagstallerken, og med mye kjøtt.

Ble super positivt overrasket. Ser ut som en plass hvor alt skal smake smultgryte av, men også de jeg spiste sammen med (bla.a. biffsnadder av hvalkjøtt) var kjempefornøyde. Matchen med over gjennomsnittlig god mat, store porsjoner og lav pris er super.

Hadde gitt 5 stjerner dersom dette var en typ bistro/veikro vurdering, men det er klart, det er ikke Michelinklasse på noe her - men godt og billig.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, raymondengmark
Anmeldt 16. august 2020

Brent pizza lite fyll. Chips bar tydelig preg av gammel olje. Brentsmak av biffen og sausen var grå ikke gul. Dette kan bli bedre.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Freedom157244

Reisende som så på Rødbrygga, så også på

Har du vært i Rødbrygga? Del dine erfaringer!