Tore R
Dato for oppholdet: mars 2019
Perra152, InformationsansvarigTanums Gestgifveri, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. apr. 2019
Hej!

Tusen tack för ditt omdöme!
De glädjer oss att du trivdes så bra hos oss.

Vi önskar Er en trevlig påsk och varmt välkomna åter

5.6 km fra Tanums Gestgifveri
    53.8 km fra Tanums Gestgifveri
    34.2 km fra Tanums Gestgifveri
    Se flere hoteller i Tanumshede
    Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Velholdt og veldrevet hotell og vertshus med god standard. Hyggelig betjening og god mat fra en litt begrenset ala cart meny. Utmerket frokost. Gode senger og velfungerende bad. Gratis parkering. Flott å kunne følge stedets historie i 350 år! Mange gamle elementer godt bevart!

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, DagB45
    Perra152, Informationsansvarig på Tanums Gestgifveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Tusen tack för din recension!

Visst kan man känna av historiens vingslag hos oss? De är de som gör oss unika, roligt att du uppskattade det.

Hoppas vi ses snart igen

Anmeldt 3. mars 2018

Vi og våre to venner ble møtt av en kjempehyggelig resepsjonist, fikk et flott rom med nydelig bad og en deilig seng. Flotte gamle møbler på rommet og ellers overalt i hotellet. Og overalt var det rent og fint. Vi spiste skalldyr om kvelden og det smakte deilig. Nydelig ferskt hjemmebakt brød var det også. Og et deilig dessertbord. Når vi tok farvel med hotellet var det også en kjempehyggelig resepsjonist som ønsket oss god tur videre, og velkommen igjen.
    Vi kommer helt sikkert igjen en annen gang og vil rekommandere dette til våre venner.

Dato for oppholdet: mars 2018
    Takk, Svein-Harald H
    Perra152, Informationsansvarig på Tanums Gestgifveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2018

Hej Svein-Harald!

Tusen takk för din utförliga recension!

Fantastiskt roligt att Ni var så nöjda mer Er vistelse. Jag skall genast se till att alla får del utav detta.

Även jag önskar er hjärtligt välkommen tilllbaka

Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Trivelig hotell fra 1663, med mye sjel.
    Flott skalldyrbord på fredag og 3 retter middag på lørdag. All mat fra frokost til middag var helt upåklagelig . Gode senger, noe som er viktig. Litt små bad, men god standard. Anbefaler hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2018
    1  Takk, 156runef
    Perra152, Informationsansvarig på Tanums Gestgifveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2018

Hej Rune!

Tusen takk för din recension!
    Fantastiskt roligt att ni trivdes så bra hos oss.

Hoppas vi ses snart igen

Anmeldt 26. september 2017 via mobile enheter

Vi ble godt mottatt i resepsjonen og fikk et fint rom, med gode senger og greit bad. Det er tydelig at dette er et hotell med tradisjoner og vi koste oss. Betjeningen var hyggelig og servicevennelig. Frokosten var god. Vi hadde et fint opphold og kan anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: september 2017
    Takk, alfjohann
    Anmeldt 9. juli 2017

Hyggelig betjening, koselig rom med en god seng. Litt dyrt i restauranten men maten og servicen var bra. Litt svak service i resepsjonen i forhold til frokostservering/bestilling av frokost grunnet tidlig avgang. Det ordnet seg derimot greit da frokosten åpenbart ble servert en halvtime tidligere enn det resepsjonisten opplyste om. Det er lite å finne på i nærområdet men det passer fint hvis en ønsker å slappe av uten aktiviteter.

Dato for oppholdet: juli 2017
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Padleraua
    Perra152, Chef på Tanums Gestgifveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2017

Hei Turid!

Tack skall du ha för ditt fina omdöme.
    Vi kan servera en lättare frukost innan våra öppettider, skall genast gå igenom dessa rutiner med personalen igen så detta inte upprepar sig. Maten på restaurangen håller alltid högsta kvalitet och i den grad det går så handlar vi in allt från lokala bönder eller producenter.

Hoppas vi ses snart igen, välkommen tillbaka

// Per-Henrik, Tanums Gestgifveri