Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza capriccosa”
Anmeldelse av Kapten Viking

Kapten Viking
Vurdert som nr. 4 av 13 Restauranter i Tanumshede
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Ikke spis her, pizzaen er ikke god, ble kvalm etter og ha spist 1/4 av den , angret på at jeg ikke dro til mc Donald,

Styr unna, pizza er ikke god, ikke sprø eller smakfull,
Det renner fett av pizzaen,

Styr unna!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 105jensh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 34 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2017 via mobile enheter

Verdt å ta turen innom på vei nedover i Sverige, grei mat, bedre enn å stoppe på de langs veien :). Rent og pent i tillegg.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Dianabac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2017 via mobile enheter

Dagen er å anbefale. Du får salat, kaffe og kake med i prisen. 85 kr, for et stort måltid er bra. Godt var det også.

Dato for besøk: august 2017
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2017 via mobile enheter

Veldig hyggelig personale og god service. Pizzaene var fantastiske med et hint av nydelig. Det var en bombe av smakssanser. Helt nydelig og kommer definitivt tilbake! Anbefales 10/10.

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, Sebastian G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mars 2017

Restauranten på hotellet var stengt denne kvelden, så vi ble anbefalt Kapten Viking. Det skuffet ikke, verken med mat (nydelig laks) eller drikke.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, terjeruudj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kapten Viking, så også på

Tanumshede, Vastra Gotaland County
Tanumshede, Vastra Gotaland County
 
Tanumshede, Vastra Gotaland County
Tanumshede, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Kapten Viking? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.