“Meget god mat og hyggelig betjening”
Anmeldelse av Trollkroa

Trollkroa
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Os
Anmeldt 3. august 2020

Stoppet for en middag for familie på 4.Veldig hyggelig betjening,greie priser og god mat som overgikk våre forventninger😀 Bestilte Husets biff som ble stekt akkurat slik vi ba om, freshe grønnsaker og delikat anrettet. Pizzaen var også veldig god. Kan definitivt anbefales.👍

1  Takk, Liz Katrin H

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Trollkroa er ei hyggelig kro med god mat til en rimelig penge. Vil anbefale å ta en stopp her om man er på veien og trenger en matbit.

4  Takk, HanneP501
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

God mat til en grei pris. Store porsjoner så vi ble gode og mette alle sammen. Og ikke minst, veldig hyggelig betjening

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, HASISS
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Lunsj stopp før Røros.
Rask og god service. Fint sted både inne og ute.
Ypperlig kvalitet på all maten vi bestilte.

3  Takk, roar_289
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

God mat og trivelig personale samt ryddige å rene lokaler. Normale priser. Virkelig en plass vi kommer tilbake til.

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, Skancke

Har du vært i Trollkroa? Del dine erfaringer!