Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kan anbefales! Bra sted med god mat”
Anmeldelse av Trollkroa

Trollkroa
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Os
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021

Utrolig hyggelig personale, god service og kjempegod mat som kom veldig rask selvom det var endel folk. Vi spiste biffsnadder og bacon cheeseburger, masse og fersk mat.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 2enebarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 17 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte kebabrull men så mye saus i en kebabrull har jeg aldri smakt. Det rant av den så fort lefsa revnet. Sausen smakte litt som smør og ikke så friskt slik jeg hadde forventet. Kjøttet var kjempe godt og salaten var grei.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Getaway11985737452
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021

Etter bestilling av mix kebab kommer en tallerken med isbergsalat, usaltet pomfrit og en miks av seig og for salt kjøtt.
Da servitør spurte hvordan maten var svarte jeg, dårlig det er for salt liten og seig kjøtt blandet med terninger pitabrød. Servitøren sa han skal melde det til kokken. Det skjedde ingenting. Andre servitør spurte hvordan maten var jeg ga han sammen svar som før og han svare vi snakker om det ved kassen. Da jeg kom til kassen snudde han og gikk gjennom døren til kjøkken. Jeg fikk å betale hele prisen kr 220 for maten. Fikk ikke noe som kaffe eller unnskyld. Det var min siste besøk til dette stedet. Anbefales ikke!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, 726heind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020

Stoppet for en middag for familie på 4.Veldig hyggelig betjening,greie priser og god mat som overgikk våre forventninger Bestilte Husets biff som ble stekt akkurat slik vi ba om, freshe grønnsaker og delikat anrettet. Pizzaen var også veldig god. Kan definitivt anbefales.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Liz Katrin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Trollkroa er ei hyggelig kro med god mat til en rimelig penge. Vil anbefale å ta en stopp her om man er på veien og trenger en matbit.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, HanneP501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Trollkroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.