B27 er et utradisjonelt overnattingssted, drevet av en meget hyggelig polsk familie, uten andre ansatte. De har gjort et imponerende arbeid med restaurering/ombygging av et tidligere flyktningemottak. Fordi de ikke har ansatte som skal ha lønn, klarer de å holde prisen for overnatting på et meget lavt nivå. For å slippe å bruke mye tid på rengjøring av fellesarealer, kreves at sko må settes igjen i gangen før man går inn i hostellet. Ta gjerne med sokker eller tøfler. Vertskapet krever også at gjestene kildesorterer avfall og legger det i en av sorteringsstasjonene (som finnes ikke langt fra rommene). Vi booket et dobbeltrom i 2. etasje. Rommet var rent. Innredningen var enkel, med to senger og to enkle men gode lenestoler. Sengene var ualminnelig gode, noe som - sammen med rolige omgivelser - ga oss bedre hotellsøvn enn de fleste andre steder. Det var ikke TV på rommet, men raskt wifi som vi benyttet til å streame TV på vårt medbrakte nettbrett. Badet var rent og pent med god gulvvarme. Frokosten var rikholdig nok: godt ferskt brød, kaffe og tevann, melk, juice, ferskt og speket pålegg, gul ost, smøreost, hardkokte egg, peanut butter, tomat, agurk, friske jordbær og frukt, syltetøy, gryn m.m. - alt friskt og innbydende.
Vår konklusjon: Er du ute etter et meget rimelig overnattingssted, som samtidig er rent og hyggelig, med god frokost, er det bare å bestille. Vi kommer tilbake.