Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pølsefest”
Anmeldelse av Annis Pølsemakeri

Annis Pølsemakeri
Vurdert som nr. 1 av 1 Marked for spesialmat i Ringebu
Beskrivelse: Annis Pølsemakeri er den eneste spesialiserte slakterforretningen i Gudbrandsdalen. Vi holder til midt i Ringebu sentrum hvor den tradisjonsrike bedriften tilbyr alt innen kjøtt, slakt, pålegg, ferdig stekte produkter, pølser, pålegg, spekemat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Annis Pølsemakeri er den eneste spesialiserte slakterforretningen i Gudbrandsdalen. Vi holder til midt i Ringebu sentrum hvor den tradisjonsrike bedriften tilbyr alt innen kjøtt, slakt, pålegg, ferdig stekte produkter, pølser, pålegg, spekemat.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Gode pølser og tilbehør. Kø for å få bestilt, men det gikk greit. Bordene ble ryddet, men ikke tørket av. Stedet anbefales. Kjøttforretningen skal også besøkes.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 44 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kult sted med rolig og fin atmosfære. Vi bestilte pølsefest og angret ikke et sekund på valget. Nydelige råvarer, hjemmelaget tilbehør og alt i alt en flott opplevelse. Hyggelig og imøtekommende personale. Absolutt verdt besøket!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monicak278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Kjører innom bakeriet i Lom (Ringebu) hver sommer på vei fra Kristiansand til Vesterålen. Fikk øye på slakteriet ved en tilfeldighet, og ble veldig positivt overrasket. Dette hadde vi ikke ventet; fantastisk mye gøy å se og en del artige gaver til folk vi besøker på vei Nordover. Hadde jeg ledet driften ville jeg derimot ha satset enda mer på lokalproduserte varer, alt som selges der kan lokale i Ringebutraktene gjøre selv :-), og det hadde støttet bygda ytterligere. Men du verden - dette er mer en bra nok:-)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, t0rkilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Slaktebutikk med rikelig utvalg av kjøttvarer og pølser og lokale oster og delikatesser. Også utvalg av innlandsfisk. Den beste i hele Gudbrandsdalen ! Og i tilhørende kafe kan alt smakes som deilige retter i hyggelig miljø med vennlig betjening. Er sentralt i Ringebu et kvartal fra E6.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2019 via mobile enheter

Nydelig mat i hyggelige omgivelser!
Vi gikk for lutefisk til hele bordet- helt fenomenalt god! Anbefales

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Idun H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Annis Pølsemakeri, så også på

Har du vært i Annis Pølsemakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.