Deilig lunsj! Veldig smakfult, kan annbefales! Bra smittevernsregler! Mye folk i og rundt! 😊👍🤗🤗😊😊🤗😊👍
27–31 av 56 anmeldelser
Gode pølser og tilbehør. Kø for å få bestilt, men det gikk greit. Bordene ble ryddet, men ikke tørket av. Stedet anbefales. Kjøttforretningen skal også besøkes.
Kult sted med rolig og fin atmosfære. Vi bestilte pølsefest og angret ikke et sekund på valget. Nydelige råvarer, hjemmelaget tilbehør og alt i alt en flott opplevelse. Hyggelig og imøtekommende personale. Absolutt verdt besøket!
Kjører innom bakeriet i Lom (Ringebu) hver sommer på vei fra Kristiansand til Vesterålen. Fikk øye på slakteriet ved en tilfeldighet, og ble veldig positivt overrasket. Dette hadde vi ikke ventet; fantastisk mye gøy å se og en del artige gaver til folk vi besøker på vei Nordover. Hadde jeg ledet driften ville jeg derimot ha satset enda mer på lokalproduserte varer, alt som selges der kan lokale i Ringebutraktene gjøre selv :-), og det hadde støttet bygda ytterligere. Men du verden - dette er mer en bra nok:-)
Slaktebutikk med rikelig utvalg av kjøttvarer og pølser og lokale oster og delikatesser. Også utvalg av innlandsfisk. Den beste i hele Gudbrandsdalen ! Og i tilhørende kafe kan alt smakes som deilige retter i hyggelig miljø med vennlig betjening. Er sentralt i Ringebu et kvartal fra E6.