Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En fantastisk Porchetta 💚”
Anmeldelse av Annis Pølsemakeri

Annis Pølsemakeri
Vurdert som nr. 1 av 1 Marked for spesialmat i Ringebu
Fortreffelighetsbevis
Beskrivelse: Annis Pølsemakeri er den eneste spesialiserte slakterforretningen i Gudbrandsdalen. Vi holder til midt i Ringebu sentrum hvor den tradisjonsrike bedriften tilbyr alt innen kjøtt, slakt, pålegg, ferdig stekte produkter, pølser, pålegg, spekemat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Annis Pølsemakeri er den eneste spesialiserte slakterforretningen i Gudbrandsdalen. Vi holder til midt i Ringebu sentrum hvor den tradisjonsrike bedriften tilbyr alt innen kjøtt, slakt, pålegg, ferdig stekte produkter, pølser, pålegg, spekemat.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

En fantastisk Porchetta
Ikke la deg lure av fasaden; denne restauranten er absolutt verd et besøk

Dato for besøk: august 2020
Takk, Trine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 39 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Deilig lunsj! Veldig smakfult, kan annbefales! Bra smittevernsregler! Mye folk i og rundt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kanonmormor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Gode pølser og tilbehør. Kø for å få bestilt, men det gikk greit. Bordene ble ryddet, men ikke tørket av. Stedet anbefales. Kjøttforretningen skal også besøkes.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kult sted med rolig og fin atmosfære. Vi bestilte pølsefest og angret ikke et sekund på valget. Nydelige råvarer, hjemmelaget tilbehør og alt i alt en flott opplevelse. Hyggelig og imøtekommende personale. Absolutt verdt besøket!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monicak278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Kjører innom bakeriet i Lom (Ringebu) hver sommer på vei fra Kristiansand til Vesterålen. Fikk øye på slakteriet ved en tilfeldighet, og ble veldig positivt overrasket. Dette hadde vi ikke ventet; fantastisk mye gøy å se og en del artige gaver til folk vi besøker på vei Nordover. Hadde jeg ledet driften ville jeg derimot ha satset enda mer på lokalproduserte varer, alt som selges der kan lokale i Ringebutraktene gjøre selv :-), og det hadde støttet bygda ytterligere. Men du verden - dette er mer en bra nok:-)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, t0rkilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Annis Pølsemakeri, så også på

Har du vært i Annis Pølsemakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din