Etter å ha kjørt strekningen fra Østlandet til Trøndelag i en årrekke, og blitt mer og mer lei av det dårlige mattilbudet som finnes underveis, var jeg glad da jeg leste om Annis på Ringebu.
En søndag tok vi turen innom. Jeg hadde lest at bordbestilling kan være nødvendig, men ettersom det var forholdsvis tidlig på dagen satset vi på at det skulle gå bra uten reservasjon. Og det gjorde det. Været var fint, og selv om det var veldig koselig innendørs, valgte vi å sitte ute. Dette angret vi på da vi fikk maten, da det plutselig surret masse fluer ved bordet vårt. Neste gang blir det inne.
Maten var uten tvil et hakk over veikro-mat. Vellaget og smakfullt. Menyen består av både norsk tradisjonell husmannskost, og mer moderne. I vårt følge spiste vi stekt flesk og kålstuing, hamburger, pølser med diverse tilbehør og italiensk porchetta. Potetene som fulgte med flesket var smakløse og vasne, og min mor mente de var varmet opp på nytt. Dette trakk litt ned. Ellers veldig bra, og prisnivået er det ingenting å si på.