Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke verdt pengene”
Anmeldelse av Annis Pølsemakeri

Annis Pølsemakeri
Vurdert som nr. 1 av 1 Marked for spesialmat i Ringebu
Beskrivelse: Annis Pølsemakeri er den eneste spesialiserte slakterforretningen i Gudbrandsdalen. Vi holder til midt i Ringebu sentrum hvor den tradisjonsrike bedriften tilbyr alt innen kjøtt, slakt, pålegg, ferdig stekte produkter, pølser, pålegg, spekemat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Annis Pølsemakeri er den eneste spesialiserte slakterforretningen i Gudbrandsdalen. Vi holder til midt i Ringebu sentrum hvor den tradisjonsrike bedriften tilbyr alt innen kjøtt, slakt, pålegg, ferdig stekte produkter, pølser, pålegg, spekemat.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi var to voksne og to ungdommer som spiste lunsj. Bestilte to Hestonburgere, disse smakte greit, men var ganske røde i midten.
Vi bestilte også to pastasalater med røkelaks og reker.
Disse klarte ikke min datter og mann å spise, da salatene var full av oliven. Oliven har en svært karakteristisk smak, og når man ikke liker oliven blir maten uspiselig når det er så mye. I menyen var det ikke nevnt noe sted at det var oliven i retten. Helt bortkastede penger for vår del. Vi ga personalet beskjed om at de bør skrive i menyen hva salaten inneholder.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Malteo75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 44 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Grei mat. Bestilte stekt flesk. Kunne fått litt mer flesk, ble hovedsakelig mett på potetene. Forsåvidt grei mat, men opplevelsen ble trukket ned av mange fluer ved bordet, samt synet av en kokk som kom ut fra toalettet uten å vaske hendene. Jeg gikk inn etter ham, og det var tørt i vasken da han kom ut. Det var ekkelt.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Marit A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Vi bestilte hver vår burger, den ene var godt stekt den andre var litt vel rosa. Smakte ok, men tror det hadde vært bedre med chips isteden for kokte poteter. Jordbær og is til dessert var veldig godt. Pluss for gode alkoholfrie drikker (ingefærøl og hylleblomst)

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Her har jeg ingenting å klage på! vi bestilte mat&drikke via QR kode ved bordet og det tok ikke lang tid før maten og drikken var servert ☺️maten smakte super godt og servicen var kjempe bra, blid og hyggelig betjening☀️

Dato for besøk: juli 2021
Takk, victoriahol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Stoppa innom her på vei fra Lillehammer til Åndalsnes. Bestilte to porsjoner Hestonburger og to porsjoner Annie pølsefest. Hyggelige og imøtekommende ansatte og en vakker restaurant møtte oss. Maten var god og det var rikelig av den. Veldig gode pølser. Mye spennende tilbehør til pølsene, både sylta rødløk, pickles, sennep, coleslaw, tomatsalsa, potetsalat og en veldig god aioli. Burgeren var også god, om enn litt kompakt. Menyen er noe begrensa men det vi spiste smakte bra.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Trkoni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Annis Pølsemakeri, så også på

Har du vært i Annis Pølsemakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.