“Middag”
Anmeldelse av Bjellands Cafe

Bjellands Cafe
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Fedje
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Kunne vært et koselig sted. Upersonlig og nakent, men fin gjestebrygge. Bestilte mat på epost mange dager i forveien. Fikk en uspiselig fiskesuppe (glutenfri) var lovet brød til. Fikk tilbud om et hamburger brød som er totalt uegnet som følge til suppen som var tykk og altfor salt til full pris. Neste gang går vi et annet sted.

1  Takk, 917evad

Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Krisedårlig mat som vi måtte vente på i 45 minutter😢 Stort potensiale for forbedring, mer bemanning hadde gjort der bedre 😧

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 743cathrineh
Anmeldt 6. mai 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse nær havgapet, store fine leiligheter med terrasse og nydelig sjø utsikt. Dette er fedje på sitt beste

Dato for besøk: mai 2019
Takk, FABNr8

Har du vært i Bjellands Cafe? Del dine erfaringer!