Flott plass og fin Strand i forkant. Her er alt på stell. Asfalterte bobilplasser med kunstgress i mellom. Flott sanitæranlegg med dusj og vaskemaskiner inkl i prisen. Fin lekeplass. Det er også en liten butikk rett ved👍👍
Helt topp, vi storkoser oss det og har vert her mange ganger og blir flere besøk i fremtiden👍🤓 Rent og pent på servicebygget. Dusjene inkl i prisen er et pluss. Kort vei til nærbutikk for etterforskninger og en helt magisk strand kun noen hundre meter unna.
Meget flott bobil camp med godt avmerkede plasser. Fint sanitæranlegg, og flott felleskjøkken. Kort tur over veien til butikk med det meste en trenger. Hyggelig pris, 380,- med alt inklusivt, strøm, dusj og felleskjøkken. Vi trenger flere slike plasser.
Superfin bobilcamp, med alle fasiliteter. Rent og pent område og servicebygg med dusj, toalett og stor kjøkkenavdeling. Nærbutikk og stor sandstrand i umiddelbar nærhet. Mange fine turforslag i nærområdet, noe for alle her. Terningkast 6