Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Idyll i Surnadalsøra”
Anmeldelse av HammerStuene

HammerStuene
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Surnadalsøra
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021

Fantastisk vertskap. Her føler man seg hjemme. Utrolig god mat. Ligger flott til helt ned mot elven.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, evacecilieb2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 10 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2021

Vi hadde en god opplevelse og er veldig fornøyd med både søndagsbuffet og de ansatte 10/10 Fin utsikt i tillegg.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, katrinek541
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

En flott opplevelse. Nydelig mat og drikke, og utrolig god service. Vi kommer gjerne tilbake hit igjen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 409annemargrethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Har prøvd lukket arrangement, catring og buffet her. Kan ikke annet enn å anbefale plassen på det varmeste! Mat, service og alt er verdt pengene! Og jeg har funnet flere positive overraskelser innen smaker

Dato for besøk: mai 2019
Takk, MadamSauba
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Skikkelig god mat, spesielt lammet og sausen og ypperlig service. Vår datter ville gjerne ha en Moscow Mule. Dette ble ordnet, selv om det ikke sto på menyen. Må nevne den fine atmosfæren i restauranten denne påskeaftenen.

Dato for besøk: april 2019
Takk, monah293
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i HammerStuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.