Vi tok turen fra Hamn for å spise middag på Senja by heart i Torsken, og alle rettene var veldig gode (tre retters). Absolutt verdt turen:) tror også overnattingen er bra der - kun en kort avstikker fra nasjonal turistveg.Mer
Vis mindreTusen takk for fin tilbakemelding. Velkommen tilbake!
Fint lokale, bra beliggenhet.
Meget hyggelig personale.
Meget bra mat. Kokken som er fra Portugal er uten tvil genuint interessert i å levere en god matopplevelse.
Han kom flere ganger til bordet for å høre om hva vi syntes om maten, og ville gjerne ha kontruktiv kritikk. Vi hadde dog ikke annet en god kritikk.
Anbefales!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake!
Nordnorsk tradisjonsmat med internasjonal vri! Spennende når buknafisken som man er vokst opp med kan tilberedes litt annerledes og gi en en helt ny matopplevelse! Hyggelig betjening og er fresh lokale som gir en flott ramme for måltidet. Anbefales!
Takk for fin tilbakemelding. Velkommen tilbake!
Restaurant med nydelig mat og veldig koselig atmosfære! Fin utsikt utover fjorden. Anbefaler absolutt et stopp her for overnatting i nyoppussete hytter med flotte fasiliteter. Det er også bobilcamp på området. Restaurant er åpen hver dag, og kjøkkenet stenger 20.00. Absolutt verdt å ta turen!
Takk for fine ord. Velkommen tilbake!