Flink guide og hyggelig cafe😃

Historisk grunn, absolutt verdt ett besøk. Moster kirke, autentisk med uendret interiør og... les mer

Anmeldt 1. juli 2024
Discover46598405581
Haugesund, Norge
Opplev noe fantastisk du tror du ikke liker

Anmeldt 16. februar 2020
Lypamo
Bryne, Norge

Anmeldt 16. februar 2020

Musicals er ikke min favoritt, men jeg ble lokket med for å oppleve Le Miserables for mange år siden og ble bergtatt. Vi har nå i løpet av årenes løp fått med oss de fleste forestillingene og flere blir det. Fantastiske omgivelser og utrolig dyktige mennesker får dette til. Anbefales til alle som tror de ikke «liker» musicals. Detta er bra 2018
Men det er andre ting å oppleve også, ta turen

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Lypamo
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Vi var 27 stk. I en gruppe som skulle spise lunch her. Vi ble tatt godt i mot av personalet. Vi fikk noe de kalte «kjærlighets suppe» den var ok, men det var ikke noe gorme suppe.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Odddah
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Magisk flott opplevelse. Heldig med plass, rad 16 har litt tak slik at du slipper det verste regnet som kommer. Fantastiske skuespiller, sangere og dansere.

Dato for opplevelse: august 2018
3  Takk, Anne-Tone
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Magisk stemning, flinke skuespillere, flott forestilling. Anbefales å sette seg godt inn i handling og historie før man ser forestillingen.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Rune_Haugseng_Bergen