Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk burger”
Anmeldelse av Restaurant Raus

Restaurant Raus
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Sykkylven
Prisklasse: USD 9 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Spiste burgeren med blåmuggost, bacon og blåbærsaus. En av de beste jeg har smakt. Hyggelig service, og freshe lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Haakonc2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 19 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte lunsj på Raus og det tok ikke lang tid før vi fikk maten. Fint lokale med muligheten for å sitte ute. Alt i alt veldig fornøyd med servicen vi fikk. Maten var velsmakende. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, mlund96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Overasket over veldig god og enkel mat. Maten kom veldig raskt. Servitøren var hyggelig, og serviceinstilt.
Ble litt skuffet over at d ikke var den lokale alpeosten men cheddar på ALPEburgeren. Men alt i alt 5av5. Hvor kom brien ifra?

Dato for besøk: juni 2020
Takk, TorGaryen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Litt tilfeldig ramlet vi over denne restauranten og var litt usikre på hva vi kunne forvente. Vi ble positivt overrasket både av mat, service og lokalet! Dette er garantert det beste Sykkylven har å by på! Anbefales!

Dato for besøk: januar 2020
4  Takk, josteing455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Raus er et flott spisested ved havna i Sykkylven. Spiste salat med bacon og kylling. Veldig godt - servert med fantastisk godt brød til. Kommer helt klart tilbake når jeg er i disse trakter igjen

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, wenchekronoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Raus, så også på

Har du vært i Restaurant Raus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din