Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekstremt treg service”
Anmeldelse av Restaurant Raus

Restaurant Raus
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Sykkylven
Prisklasse: USD 9 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Var på besøk på Lørdag 15.08.20, og det var mye folk i restauranten. Bestilte drikke og mat. Fikk drikke ikke lenge etterpå, men maten tok over en time å få. Så at servitørene hadde god tid til å stå å prate ved kassen. Foreslår at de heller besøker bordene hyppig mens man venter på mat. Hadde de gjort det, så hadde nok vår drikkeregning øket med sikkert nærmere kr 500,-. Maten var veldig god når den først kom, og hadde vi blitt tilbudt mer drikke underveis kunne opplevelsen vært mye bedre. Servitørene var hyggelige og blide, men de mangler nok endel opplæring i hvordan drive mersalg og dra inn mer penger pr bord. Og hadde kjøkkenet vært raskere så kunne dere sikkert fått inn enda flere gjester siden dere hadde klart en rullering til pr bord. Vi hadde egentlig lyst på dessert også, men droppet dette pga vi orket ikke ny lang ventetid.
Samtidig måtte vi gå til kassen for å betale siden ingen servitør kom til bordet. Kunne sikkert reist oss og bare gått uten at noen hadde reagert, men har ikke samvittighet til det.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, kurtparr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 19 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste på Raus to ganger i løpet av vårt opphold i slutten av juli 2020. Veldig hyggelig service og god mat i flotte omgivelser. Barn og voksne ble veldig fornøyde.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, evysta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Spiste burgeren med blåmuggost, bacon og blåbærsaus. En av de beste jeg har smakt. Hyggelig service, og freshe lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Haakonc2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte lunsj på Raus og det tok ikke lang tid før vi fikk maten. Fint lokale med muligheten for å sitte ute. Alt i alt veldig fornøyd med servicen vi fikk. Maten var velsmakende. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, mlund96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Overasket over veldig god og enkel mat. Maten kom veldig raskt. Servitøren var hyggelig, og serviceinstilt.
Ble litt skuffet over at d ikke var den lokale alpeosten men cheddar på ALPEburgeren. Men alt i alt 5av5. Hvor kom brien ifra?

Dato for besøk: juni 2020
Takk, TorGaryen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Raus, så også på

Har du vært i Restaurant Raus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din