Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste lammeskanken i Trøndelag!”
Anmeldelse av Bar'e Lykke

Bar'e Lykke
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Rissa
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Var her etter jobb for å spise middag, og ble meget imponert over lammeskanken.

Har prøvd lammeskank flere plasser i Europa, og denne var absolutt på høyde med de beste eksemplarene

Lokalbefolkningen skryter veldig av de andre rettene som tilbys på menyen også, så her blir det flott å innta gode måltider fremover
Pent, rent og hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Bjørn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Anmeldt 28. juli 2020

Bestilte en pizza, flat, smakløs, en øl ved siden av var det beste. 169,00 for noe som bare fylte opp magen. Alternative spisesteder i nærheten var fraværende. En pølsebu hadde vært bedre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Brussels188644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020

Veldig god mat til en rimelig penge, og en veldig god service. Anbefaler på det sterkeste å prøve ut spareribs: så mørt at det faller fra benet - helt perfekt. Eneste som kunne vært forbedret er å tilby søtpotetfries.
Det er også et stort og koselig uteserverings-område som er like hyggelig på dagtid som på kveldstid. Biljardbordet inne kan også være morsomt å prøve seg på.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Andrea D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bar'e Lykke, så også på

Har du vært i Bar'e Lykke? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din