Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Take away”
Anmeldelse av Sushi-Teria

Sushi-Teria
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Knapstad
Prisklasse: USD 10 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Nyyydelig mat, rask ekspedering. Mye å velge i, hyggelige folk, go service og gode priser på menyer! Må prøves!! Frister med gjentakelse

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Nomad46480686846
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 19 anmeldelser

Anmeldt 22. mai 2021

Jobbet på hytta ved Lyseren og fikk lyst på Sushi. Testet denne lokale restauranten og den leverte virkelig. Godt, delikat og med litt uvant pynt. I’ll be back!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, TorofNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. februar 2021 via mobile enheter

I bittelille Knapstad finner du meget god sushi! Takk og lov for de små perlene for oss som ikke bor i Oslo! Frisk, fersk sushi. Helt normale priser, lett å bestille på tlf eller FB (raskt svar). Anbefales!

Dato for besøk: februar 2021
2  Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Har helt ok mat hvis du ikke orker å reise andre steder, fersk grei mat men kjedligste sushien jeg har vert borti, stengt i 3 uker i strekk i juli/juni mnd så svak 3☆ ned til halv sterk 1☆ for min del etter 3 forsøk på dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LeeMjq
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2020 via mobile enheter

Nydelig sushi og god service. God forklaring på sushi bitene og finne ut hva du bør starte med om du aldri har spist dette før.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Connector655381
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Sushi-Teria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.