“Forferdelig ”
Anmeldelse av MAX Burgers

MAX Burgers
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Lierstranda
Beskrivelse: Velkommen til MAX i Lier.
Beskrivelse: Velkommen til MAX i Lier.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

- Sitteplasser (bord) var ødelagt/ustødig
- Mangler sugerør

Takk, Knuthhansen

Anmeldt 29. september 2018

Det tok dessverre lang tid før vi fikk vår bestilling, trodde de hadde glemt oss. Maten var ok, ikke noe mer. Litt overpriset i forhold til kvaliteten. Den er ikke bedre enn Mc Donalds og burde vært priset deretter. Maten smakte ok ikke noe mer. Rene og pene lokaler trekker opp

1  Takk, Thumper1974
Anmeldt 14. september 2018

Vi bestilte fish burger, fikk shinke oppi som premie,noe som er ikke greit.En av personalet var veldig ufølig og stygg i munnen etter at vi klaget !
Vi ønsket å ta dette videre med Restsjef, da vi la igjen tlf nr. vi blei ikke kontaktet.
Dem svarer heller ikke på tlf med nr 31409920
Så vi som elsker maten der og er ofte innom, blei nå veldig skuffet over hvordan vi ble behandlet. Dette var veldig dårlig må jeg si! :(

3  Takk, isa644
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Gode burgere og ganske fint lekeområde. Men denne gangen var det veldig skittent på alle bordene ute og lekeområdet må vaskes ordentlig ned. Dette var ekkelt. For høy musikk, også ute. Fine toaletter.

1  Takk, majaOslo
Anmeldt 12. juli 2018

Dette kan anbefales,raskt og effektiv servering av hyggelig og behjelpelig betjening.Rene pene lokaler .Helt grei mat til en rimelig pris.

Takk, Pero391

Har du vært i MAX Burgers? Del dine erfaringer!