Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig ”
Anmeldelse av MAX Burgers

MAX Burgers
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Lierstranda
Beskrivelse: Velkommen til MAX i Lier.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til MAX i Lier.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Kort oppsummert:
- Skittent
- Elendig kundeservice
- Dyrt
- Dårlig kvalitet på mat
- Mye støy
- Sitteplasser (bord) var ødelagt/ustødig
- Mangler sugerør

Dato for besøk: november 2018
Takk, Knuthhansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 37 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2018

Det tok dessverre lang tid før vi fikk vår bestilling, trodde de hadde glemt oss. Maten var ok, ikke noe mer. Litt overpriset i forhold til kvaliteten. Den er ikke bedre enn Mc Donalds og burde vært priset deretter. Maten smakte ok ikke noe mer. Rene og pene lokaler trekker opp

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018

Vi bestilte fish burger, fikk shinke oppi som premie,noe som er ikke greit.En av personalet var veldig ufølig og stygg i munnen etter at vi klaget !
Vi ønsket å ta dette videre med Restsjef, da vi la igjen tlf nr. vi blei ikke kontaktet.
Dem svarer heller ikke på tlf med nr 31409920
Så vi som elsker maten der og er ofte innom, blei nå veldig skuffet over hvordan vi ble behandlet. Dette var veldig dårlig må jeg si! :(

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, isa644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Gode burgere og ganske fint lekeområde. Men denne gangen var det veldig skittent på alle bordene ute og lekeområdet må vaskes ordentlig ned. Dette var ekkelt. For høy musikk, også ute. Fine toaletter.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, majaOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

Dette kan anbefales,raskt og effektiv servering av hyggelig og behjelpelig betjening.Rene pene lokaler .Helt grei mat til en rimelig pris.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pero391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i MAX Burgers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din