“Anbefales ikke!”
Anmeldelse av Max Premium Burgers

Max Premium Burgers
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Lierstranda
Beskrivelse: Velkommen til MAX i Lier.
Beskrivelse: Velkommen til MAX i Lier.
Anmeldt 11. oktober 2023 via mobile enheter

Fikk frisco burger som var kald, osten er ikke smelta engang, og fikk en liten stykke bacon, det her er dårlig, anbefaler ikke!!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, ItsLukas69

Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Ventet 30 min. på en burger. Virket kaotisk og uorganisert på kjøkkenet. På toppen av det hele fikk jeg feil burger. Styr unna dette stedet.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 186vigdish
Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Venta veldig lenge på vanleg burgermeny. Ikkje særleg koseleg lokale, eg valgte å heller ta med maten ut. Relativt dyrt.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, perspektiv
Anmeldt 29. april 2023 via mobile enheter

Lokalet var skittent.
Burgerne vi kjøpte rant det vann av.
Og det hele var dyrt. 700 kroner for burger til 4 personer
I tillegg så var parkering dårlig og full av dype hull

Dato for besøk: april 2023
Takk, Michael H
Anmeldt 4. april 2023 via mobile enheter

Fries som er kald, og kyllingburger som er rå. Særdeles lite appetittvekkende mat. Kastet alt, og forlot i en fart. Blir lenge til neste gang.

Dato for besøk: april 2023
Takk, trygveharders

Har du vært i Max Premium Burgers? Del dine erfaringer!