Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Mayas

Mayas
Vurdert som nr. 1 av 19 Restauranter i Fornebu
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Første gang her. Gikk for innbakt pizza (Calzone) og sjømatspasta. Begge delene smakte bra. Servisenivået kan bli bedre. Prisnivået som på OSL. Stort potensiale. Fint plassering med både uteservering og koselig stort lokale. Kunne vært skjermet litt fra kjøpesenteret.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Fornebu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (75)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 75 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Kjempe gode pizzaer og pastaer til greie priser. Hyggelig med rolige sitteplasser ute i skyggen. Også veldig rask service.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2018 via mobile enheter

God service, god mat! Vinen var bra temperert, smakfull og krydret mat.
Hyggelig lokale, ikke for mye støy.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 412hermanr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2018 via mobile enheter

Impulsbesøk på 17.mai er ikke så lett, men på Mayas ble jeg tatt imot med åpne armer og er stort smil. - Det er klart vi finner et bord til dere! Litt som å komme hjem. Jeg syns pastaen her er utrolig bra. Alltid al dente og god på smak. Pizzaen smaker også som i Italia.
Rask og vennlig service og alltid et pluss og med mange italienere i staben på italiensk restaurant føles det ekte. Vi som har gangavstand er heldige!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 535sunnivab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2018 via mobile enheter

Dette var ikke mitt første besøk. Maya’s bekrefter nok en gang kvaliteten på mat og servering opprettholdes. Førsteklasses service og og utmerket mat. Vi valgte blant de store salater og ble ikke skuffet. Delikat og smakfullt. Denne gange valgte vi uteservering ved et rolig, åpent torv i tilknytning til moderne kjøpesenter og boliger. Absolutt verdt et besøk. Vår ubetingede anbefaling.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Knut Dag H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mayas, så også på

 

Har du vært i Mayas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din