“Treg service”

Scandic Fornebu Restaurant
Vurdert som nr. 16 av 19 Restauranter i Fornebu
Anmeldt 27. juni 2023 via mobile enheter

Etter en negativ opplevelse i April skulle jeg prøve denne restauranten igjen. Ingen forbedring dessverre…. Bare surr. Telte minst fire andre som ankom etter meg fikk samme mat som jeg bestilte lenge før meg. Slet i over 15 minutter for å få bestilt meg et glass vin… Ingen forsøk på unnskyldning når jeg etterlyste maten min…. I April spekulerte jeg i om alle var på opplæring, men det kan ikke være tilfelle lengre….
Spis på sjøflyhavna kro eller Fornebusenteret er fremdeles mitt klare råd!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, kjellarnej2018

Anmeldt 19. april 2023 via mobile enheter

3-4 serverings damer… 10 gjester. Allikevel satt jeg over en halv time etter middag og viftet med armene får å få et glass vin til… uten suksess. Nabobordet fikk servert mat uten bestikk som han måtte hente på nabobordet selv…. Hva slags service er dette? Er alle på opplæring eller?
Anbefaler heller å gå 100meter til småfly havna eller litt lenger til Fornebusenteret. Ikke spis middag her.

Dato for besøk: april 2023
Takk, kjellarnej2018
Anmeldt 3. februar 2023

Forretningsmiddagen gikk greiere- og hyggeligere i en slik setting, miljø- og nydelig velsmakende mat m/ditto- og herlig drikke! Meget god service- og flott restaurant med velfylt meny- og vinkart! Mange bor inne, samt ute. Parkering. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, jans0der
Anmeldt 12. desember 2019

Dårligste buffeten jeg har spist på lenge! Skuffende utvalg, f.eks ingen eggerøre til røkelaksen, et brød man måtte lete lenge etter, tørr ribbe, smakløst pinnekjøtt og et dessertbord med tørre kaker. Serveringspersonalet snakket ikke norsk og forstod ingenting da vi forsøkte bestille to Cola. Midt i lunsjen begynte serveringspersonalet å bone gulvet (!) Lokalet var stort, upersonlig, åpent og med en knust taklampe.
Meget skuffende opplevelse og vender neppe tilbake!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Miuspius
Anmeldt 6. august 2019

"Herremåltidet" startet med at de hadde rotet med bordreservasjonen, men dette løste seg greit.
Vi kikket på menyen og hadde bestemt oss for en rett, skulle til og bestille, men fikk da beskjed om at denne hadde de ikke, så vi måtte velge noe annet.
Det tok over 1 time før vi fikk maten, og når den edelig kom var den kald, tørr og små porsjoner. Rett og slett den dårligste restaurantopplevelsen vi har hatt så langt.

Dato for besøk: august 2019
Takk, bromme

Reisende som så på Scandic Fornebu Restaurant, så også på

Har du vært i Scandic Fornebu Restaurant? Del dine erfaringer!