Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ALDRI SKUFFET !!!”
Anmeldelse av Sjøflyhavna Kro

Sjøflyhavna Kro
Vurdert som nr. 4 av 14 Restauranter i Fornebu
Kjøkken: Bespisning
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 15. november 2018

Lufter ofte hunden på Fornebulandet, etter lufting stikker jeg innom Sjøflykroa for en kaffe og noe å spise. Hyggelig betjening og god mat. Sist onsdag var vi to stk som bestilte juletallerken, fantastisk god mat, til og med sprø svor på ribba, og gode medisterkaker. En god opplevelse hva angår service og mat. Rimelig pris i tillegg. I`LL BE BACK

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Wanderer33971183232
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (325)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 325 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vært der flere ganger, har stort sett vært fornøyd med maten. Denne gangen var det elendig. Quische’n var ikke bra, brent og kjedelig garnityr. Vi fortalte kelneren at det var dårlig, men fikk ikke noe avslag på pris!
Neste gang vi skal på tur på Snarøya blir det den nye kafeen rett ved siden av. Ingen av de som serverte på Sjøflyhavna snakket norsk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bjørn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var to voksne par og en urolig 11 åring som hadde behov for et lite måltid en torsdagskveld.

Vi valgte Sjøflyhavna Kro ut fra tilgjengelighet og rating på Tripsadviser.

Vi ble hyggelig mottatt og ble gjort oppmerksom på at parkeringen var gratis, noe som betydde penger spart.

Menyen var ikke stor, men tilstrekkelig i forhold til vårt behov. Selv en kresen 11 åringen fant gode alternativer.

Vi prøvde fiskesuppe, blåskjell og Sjøflyburger. Rettene var tilstrekkelig store, godt tilberedt, riktig temperatur og servert verken for tidlig eller for sent. Undertegnede spise blåskjell og de stod ikke tilbake for blåskjell jeg har spist i det siste. Chipsen som kom med var gyllen i farge og helt perfekt. Dette var nesten som en liten perfekt nederlandsk middag.

De som spiste dessert var veldig fornøyd og for de litt mer urolige så smakte isen fantastisk med vaffel og bær.

Prisen for hele kvelden var helt grei, og da vi forlot stedet og steg over parkeringsplassen så var vi veldig godt fornøyd og enige om at vi skulle komme tilbake en sommer dag. Det måtte være kult.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, OOddsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018

Ute på Fornebolandet i vannkanten mellom ultramoderne bygninger i glass og betong finnes en liten flyblå bygning med et lite kontrolltårn på toppen. På Sjøflyhavna finner du god mat og avslappet stemning. Om sommeren kan man sitte ute og hygge seg i denne klasssiske oasen. Er været bra, er det alltid kø. Inne kan man heldigvis reservere bord og dermed bli litt køuavhengig. Oftest ligger det et sjøfly eller to fortøyet her det en gang var tråerminal for rutefly med flottører. Her må man selvsagt prøve den klassiske Sjøflyburgeren eller DeLux Sjøflyburger. Her får man burger på sitt beste.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, ArveGM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018

Fantastisk beliggenhet. Alle muligheter. Men servicen er bare trist. Kan bekrefte arrogansen som andre skriver om. Vi var to personer som begge bestilte hamburgere. Min burger var rå (ikke rød, men helt rå) og jeg ga beskjed om dette. Fikk til svar at alle burgerene ble stekt medium. Da vi viste at den andre burgeren var gjennomstekt og at den kanskje burde vært stekt medium så fikk vi beskjed om at det var for sent å klage når man har begynt å spise. Jeg bor i området og kunne godt tenkt meg å komme tilbake siden lokasjonen er så fin (fantastisk å sitte ved sjøen), men orker ikke å ha med dette stedet å gjøre pga elendig service. Håper de kan få ny ledelse og ansatte som er interessert i gjestene som faktisk betaler lønnen til de som jobber der.. Det er ganske dyrt å betale nesten 600 kroner for to dårlige burgere og to dispenser brus. Spesielt når maten ikke kunne spises og brusen drakk vi ikke opp pga smaken. Frarådes på det aller sterkeste.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, andreas-norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjøflyhavna Kro, så også på

 

Har du vært i Sjøflyhavna Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din