“Vegetarburger”

Kjøkken: Bespisning
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Bestile vegetarburger til meg og pizza til barna. Vegetarburgeren var rett og slett kvalmende. Den hadde en sterk smak av oliven og andre grønnsaker som ikke passet sammen smaksmessig syns jeg.

Takk, Vildepaatur

Anmeldt 6. juli 2022

Det ble ingen stor kveld på Sjøflyhavna kro. Maten var dog bedre enn servicen, bortsett fra cappucinoen da - den var noe tynt skvip. En av de utenlandske servitørene fikk strekk for en uhøflig tone. I stedet for å beklage, begynte han å argumentere. Tips: Spør etter (norske) Oda. Hun er en stjerne. Da jeg som siste gjest i vår lille gruppe skulle betale, presenterte servitøren meg for resten av det som sto på regningen fra bordet. Da jeg ba om spesifisering og ikke ville betale for en eierløs cortado, ble han sur og begynte igjen å argumentere. Jeg nektet selvsagt, og la heller ikke igjen noe tips. PS: Det blir nok en stund til neste gang...

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, I4592INroyt
Anmeldt 7. juni 2022

Jeg ville ta med min mor på en lunsj hos dere. Ettersom jeg var helt avhengig av å vite at vi faktisk kunne få plass var jeg ute i god tid ca 11:30 for å snakke med personalet om muligheten for å reservere et bord for et hcp person. Jeg kom i snakk med en ung mann som snakket kun engelsk. Jeg forklarte situasjonen men han var helt kategorisk at dette ikke lot seg gjøre. Jeg kom tilbake 12:20 og da var det mange ledige bord så vi fikk en tidlig lunsj.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Margaretha R
Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Imøtekommende hovmester, men ble totalt ignorert av resten av betjeningen. Satt i 45 minutter uten å få ta bestilling. Måtte selv etterspørre service to ganger, og fikk beskjed om at de «kom straks». Liten pågang, servitørene gikk rolig rundt og unngikk blikkontakt, mens flere gjester satt lenge og ventet. De slapp likevel inn flere gjester, og prioriterte å servere de som kom etter oss. Vi reiste oss til slutt og gikk. Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, bettinadnordal
Anmeldt 5. mars 2022 via mobile enheter

Elendig service og frekk betjening. Med så dårlig service er det utrolig at denne kroa har overlevd. Kommer ikke tilbake hit.

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, Oyvind_Gjerde

Reisende som så på Sjøflyhavna Kro, så også på

Har du vært i Sjøflyhavna Kro? Del dine erfaringer!