Valgte å bo her en fredag da Choice har tilbud på overnatting med 3-retters middag og frokost. Vi har tidligere benyttet oss av dette tilbudet i bla Oslo, Drammen, Gøteborg og vært veldig fornøyd.
Som platinum så er jeg fortsatt usikker på hvordan Choice praktiserer at man er garantert oppgradering minst en kategori, hvis det er ledig rom på bestillingstidspunktet. Siden det var godt med plass på hotellet ved bestillingstidspunktet regnet jeg med å kunne se at jeg ble oppgradert på "min side" på nettsidene deres, men det gjorde jeg ikke. Etter en uke tok jeg kontakt og spurte om det var mulig få et bedre rom, og fikk til svar at det ordner de ved innsjekk. Forstår derfor ikke hvordan man kan være sikret oppgradert rom om hotellet blir utsolgt i mellomtiden, men det er en annen sak.
En dag før innsjekk kom det opp at vi var tildelt rom 422 i app’n. Like før innsjekk var rommet endret til 322, uvisst hvorfor.
Dette er et konferansehotell som jeg antok hadde stille dager i helgene, noe som stemte. Rask innsjekk, men ingen anerkjennelse på status, ingen tilbud om drikke eller sen utsjekk. Rommet var stort og fint, og var et hjørnerom med utsikt mot Oslofjorden, veldig fint.
Middagen i restauranten var overraskende bra. Fikk fint vindusbord og hyggelig servitør. Hun ønsket oss velkomne som Platinum-medlemmer.
Vi tok både bobler til forrett, og vin/øl til maten. Forrett var grillet chevre-salat, hovedrett ishavsrøye og sjokoladefondant med is til dessert. Når jeg skulle betale forsøkte jeg benytte rabattkupongen som medlemmer av Choice Club får i app’n, men det kunne ikke brukes siden jeg ikke betalte for maten. Middagen var inkl i oppholdet, men selvsagt betalt. Dette var overraskende og første gang det har hendt oss. Det har aldri vært noen vanskeligheter på noen av de andre hotellene vi har bodd på. Laget ikke noe nummer ut av det, men merkelig.
Frokosten var veldig bra, men så kun kaffeautomat som hadde et valg "kaffe".
Alt i alt positivt overrasket over hotellet, spesielt maten vi fikk servert til middag og frokost.
Har man bil og trenger bo i Oslo, så må dette være et gunstig alternativ. Busser hvert 5 min inn til sentrum og bussholdeplass like ved hotellet.