“Nydelig sushi”
Anmeldelse av Norumi - STENGT

Norumi
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Invitert av venner på Sushi og ble servert et festmåltid. Maten så delikat og innbydende ut, og smakte fantastisk.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Trip14777417302
Line Stabel Thorstensen, Marketing på Norumi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2024

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Bringer den fine beskjeden videre til teamet :) Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning, ha en fortsatt super dag!

Anmeldt 13. februar 2024 via mobile enheter

Nydelig sushi med freshe råvarer , pent og delikat anrettet . Prisen er veldig god i forhold til råvaren . Servitørene er veldig overvåken og oppfølgende . God vivnkunskap

Dato for besøk: februar 2024
Takk, lise s
Line Stabel Thorstensen, Marketing på Norumi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2024

Tusen takk, Lise! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Det er alltid en stor glede å høre at gjestene våre har hatt en hyggelig tid hos oss. Gleder meg til å dele beskjeden videre til teamet :) Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning, ha en fortsatt super dag!

Anmeldt 31. januar 2024

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Line Stabel Thorstensen, Markedsføring på Norumi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2024

Anmeldt 31. august 2023

Dato for besøk: mai 2023
Maja Charlott Rydén, Annet på Norumi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2023

Reisende som så på Norumi, så også på