Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 132
Vis tilbud
Hotels.com
eDreams
ScandicHotels.comUSD 151
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 212)
Filtrer anmeldelser
1 212 resultater
Vurdering fra reisende
478
437
190
71
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
478
437
190
71
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5762 av 1 212 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Var sammen med flere i familien og trivdes godt. Tydelig at korona hadde satt sitt preg på hotellet. Dårlig rengjøring på rommene kan en forstå da rommene kun rengjøres mellom gjestene, men i fellesareal var det også mye skitt.

I tillegg må dere gjøre noe med bestillingssystemet dere. Vi vurderte å ta en ekstra natt, men fikk beskjed i resepsjonen at det måtte vi gjøre på nett. Der kom det opp at hotellet var fullt og dermed forlot vi hotellet. Ikke bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hi

Tusen takk for din tilbakemelding.)

vi har hatt en del utfordringer under korona sommer, vi krysser finger at vi kommer strekere tilbake

Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2020

vi ringte å spurte et enkelt spørsmål og fikk et veldig aggressivt og surt svar tilbake av hun som satt i andre enden av telefonen. hun var lite villig til å sammerbeide med oss og la bare på etter vi hadde sport spørsmålet! skal aldri sove her noen gang. for dere som lurer spørsmålet var om det var mulighet for å få en ekstra seng på et rom. dette var helt uaktuwllt og hun la bare på uten å si hvorfor eller hva grunnen hva! rett og slett dårlig kundeservice!
scandic < raddison blu

Romtips: ver mer hyggelig i telefonen
Dato for oppholdet: mars 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Ahreketil73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicFornebu776, Manager på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Hei

tusen takk for din tilbakemelding

velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicFornebu776, Manager på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 24. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ScandicFornebu776, Manager på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser