Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
TripadvisorUSD 147
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
ScandicHotels.comUSD 147
Orbitz.com
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 170)
Filtrer anmeldelser
1 170 resultater
Vurdering fra reisende
458
428
182
68
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
458
428
182
68
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 1 170 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020

Vi var heldige og hadde et døgn med varmt sommervær. Da var dette hotellet et svært godt utgangspunkt for kyststi-tur, joggetur, vandring i Nansenparken og båttur til Aker brygge. Vi fikk et rom i øverste etasje med flott sjøutsikt. Gratis sommerparkering i parkeringskjelleren var også et pluss. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Tore S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Vi fikk stort familierom. Meget fornøyd. Frokosten var veldig bra, selv med begrensninger pga covid-19.
Hyggelig personale.
Eneste som trekker litt ned var at barna syntes sovesofaen var litt ubehagelig å ligge på, fordi de ble liggende i «oppoverbakke».
Bortsett fra det var vi veldig fornøyd med det meste.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, ebls2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei

Tusen takk for din tilbakemding:) hyggelig å høre at dere hadde det så fint hos oss:)

velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Vi stortrivdes ved Scandic Fornebu, da vi bodde her som en del av vår sommerferie. Hotellet er flott plassert med lett tilgang til sjø, badeplasser og lokale turstier. Det er også mange gode uteplasser. Rommene var fine og moderne med gode senger. Gratis parkering var også et pluss.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, esphjoha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei

så hyggelig tilbakemelding:)

velkomme tilbake, sees neste sommer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 4. august 2020

Fint hotell med fin beliggenhet og god pris for familier som skal til Oslo og ikke har behov for overnatting i sentrum. God frokost og pluss for gratis is til barna. Minus for dårlig renhold på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, thella286148
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei

tusen takk for din tilbakemdling:) beklager at vi ikke klart å levere en god opplevelse på rommet::(

men hyggelig å høre at dere hadde tross alt det fint

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser