Opptjent mange bonuspoeng gjennom tidligere reiser. Bestilte opphold på Scandic Fornebu. Benyttet bonuspoeng. Ledig superior rom. Bestilte dette. Ankom hotellet noe tidlig. Betjeningen sa at det ikke var klart, men hvis jeg kom etter klokken 15.00, var det mange flere rom å velge mellom. Da vi senere denne dagen så at vi ankom etter kl. 18.00, prøvde jeg å ringe hotellet for å oppgi sen ankomst. Kom aldri igjennom. De tok aldri telefonen. Prøvde mange ganger å ringe dem. Sendte mail. Fikk da tilbakemelding om at jeg ikke kunne få superior rom da alt var fullbooket! Ankom hotellet. Ventet 10 minutter før hun kom. Ingen bak skranken. Hun klaget og sytet over hvor underbemannet de var. Spurte hvorfor jeg ikke fikk superior rom da dette var bestilt hos kundeservice, samt bekreftet fra tidligere betjeningen i skranke tidligere på dagen. Hun sa da at det gjaldt bare for stamgjester at de kunne oppgradere. Spurte da hva som menes med stamgjest da jeg er medlem i Scandic. Hun mente selvfølgelig da medlemmer. Hun var sur, lite imøtekommende, ingen service. Hun sa at hun har sendt mail til kundeservice slik at de skulle ta kontakt med meg angående at de ikke kunne gi meg superior rom som lovet. Ikke hørt noe fra dem som lovet. Fikk 2 stk. nøkkelkort. En fungerte (dette fant vi ut senere da vi ikke kom inn med det andre kortet). Vi fikk et handikapp rom. Det var LITE! Stakkars de som trengte plass. Jeg hadde bedt om 180 cm bred seng. Dette fikk jeg bekreftet under bestilling at det gikk fint med to enkeltsenger slått sammen med overmadrass. Vi fikk 150 cm bred seng. På badet var det kun 1 plastikk glass. Såpedispenserne var løse slik at du ikke fikk pumpet ut såpe. Måtte skru disse på. Mye bråk på hotellet. Både inne og ute grunnet mange ungdommer på hotellet. Sov særdeles dårlig. Vurderer å melde meg ut av Scandic. Det er synd da jeg har benyttet Scandic i mange år.