Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 174
Vis tilbud
Booking.com
FindHotel
USD 159
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 174
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 207
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 207)
Filtrer anmeldelser
1 207 resultater
Vurdering fra reisende
476
437
188
71
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
476
437
188
71
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 1 207 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. juli 2021

Bodde på Scandic Fornebu i Ca 3 uker. Fått veldig god service. Veldig hyggelige og hjelpsomme personalet. Flott frokost. Parkering under hotell med lademulighet, som er relativt rimelig. Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Alhumam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021

Hei

tusen hjertelig takk::)

velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021

Har bodd på dette hotellet mange ganger, men denne ganger var opplevelsen litt under forventet. De ansatte virket stresset og det var alltid kø i resepsjonen. Vi spiste buffet i restauranten en kveld, men dette var en skuffelse. Smakløst og lite å velge i. Her må dere opp noen hakk for å levere som forventet.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Molland81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021

Hei

beklager så mye at dere opplevelse ble ikke som forventet, jeg skal være ærlig med deg med å si at vi hadde store utfordringer med personal i sommer, situasjonen er som det pleide å være og vi håper dere vil gi oss en sjanse til

velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2021

Opptjent mange bonuspoeng gjennom tidligere reiser. Bestilte opphold på Scandic Fornebu. Benyttet bonuspoeng. Ledig superior rom. Bestilte dette. Ankom hotellet noe tidlig. Betjeningen sa at det ikke var klart, men hvis jeg kom etter klokken 15.00, var det mange flere rom å velge mellom. Da vi senere denne dagen så at vi ankom etter kl. 18.00, prøvde jeg å ringe hotellet for å oppgi sen ankomst. Kom aldri igjennom. De tok aldri telefonen. Prøvde mange ganger å ringe dem. Sendte mail. Fikk da tilbakemelding om at jeg ikke kunne få superior rom da alt var fullbooket! Ankom hotellet. Ventet 10 minutter før hun kom. Ingen bak skranken. Hun klaget og sytet over hvor underbemannet de var. Spurte hvorfor jeg ikke fikk superior rom da dette var bestilt hos kundeservice, samt bekreftet fra tidligere betjeningen i skranke tidligere på dagen. Hun sa da at det gjaldt bare for stamgjester at de kunne oppgradere. Spurte da hva som menes med stamgjest da jeg er medlem i Scandic. Hun mente selvfølgelig da medlemmer. Hun var sur, lite imøtekommende, ingen service. Hun sa at hun har sendt mail til kundeservice slik at de skulle ta kontakt med meg angående at de ikke kunne gi meg superior rom som lovet. Ikke hørt noe fra dem som lovet. Fikk 2 stk. nøkkelkort. En fungerte (dette fant vi ut senere da vi ikke kom inn med det andre kortet). Vi fikk et handikapp rom. Det var LITE! Stakkars de som trengte plass. Jeg hadde bedt om 180 cm bred seng. Dette fikk jeg bekreftet under bestilling at det gikk fint med to enkeltsenger slått sammen med overmadrass. Vi fikk 150 cm bred seng. På badet var det kun 1 plastikk glass. Såpedispenserne var løse slik at du ikke fikk pumpet ut såpe. Måtte skru disse på. Mye bråk på hotellet. Både inne og ute grunnet mange ungdommer på hotellet. Sov særdeles dårlig. Vurderer å melde meg ut av Scandic. Det er synd da jeg har benyttet Scandic i mange år.

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Geir M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Guest Services / Front Office på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2021

Hei Geir

takk for din tilbakemelding, her var mye som gikk galt, jeg håper at du ikke velge å melde deg ut at scandic program.
jeg vil gjerne ordne en liten kompensasjon som en plaster på såret med håp at du vil gi oss en sjanse til

send meg en mail til ferdinando.vicinanza@scandichotels.com

ha en fin dag

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2021

Dato for oppholdet: mai 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Guest Services / Front Office på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser