Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
FindHotel
USD 166
Vis tilbud
Hotels.com
Orbitz.com
ScandicHotels.comUSD 192
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 207)
Filtrer anmeldelser
1 207 resultater
Vurdering fra reisende
476
437
188
71
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
476
437
188
71
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 1 207 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Gir disse bunnkarakter. Var der med familien. 28 grader på rommet på natten. Lå å skalv av sinne men valgte å ikke ta den telefonen ned for å få fikset. Det var ulevelig å bo på rommet. Prøvde å få igang AC å filk regulator på cool men ingenting skjedde. Leste av 28,2 grader på regulator når jeg la meg. Hev inn 8 doser med sovemedisin uten hell. Vi er rimelig bereist og dette var den værste opplevelse. Vi har hatt. Snakket med flere som bodde der og de sa det samme. Vi tok dette opp med resepsjonen før vi dro men de himla bare med øynene og sa at det ikke var AC på rommet. Sprøyt. Hvilket nyere hotell har ikke AC. Det er løgn fra ende til annen. Anbefaler folk å bo andre plasser. Dette er ikke holdbart i det hele tatt.

Romtips: Hold dere unna om dere vil ha nattesøvn og det ikke skal føles ut som man blir brent på et bål på natten.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, fredriks1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021

Hei

tusen takk for din tilbakemelding. Det stemmer at vi ikke har AC, men kun ventilasjon på våre hotellrom.
Jeg forstår at 28 grader er i uansett ikke akseptabelt.
beklager så mye for at dere opplevelse ble ødelagt:(

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. juli 2021

Bodde på Scandic Fornebu i Ca 3 uker. Fått veldig god service. Veldig hyggelige og hjelpsomme personalet. Flott frokost. Parkering under hotell med lademulighet, som er relativt rimelig. Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Alhumam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021

Hei

tusen hjertelig takk::)

velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021

Har bodd på dette hotellet mange ganger, men denne ganger var opplevelsen litt under forventet. De ansatte virket stresset og det var alltid kø i resepsjonen. Vi spiste buffet i restauranten en kveld, men dette var en skuffelse. Smakløst og lite å velge i. Her må dere opp noen hakk for å levere som forventet.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Molland81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021

Hei

beklager så mye at dere opplevelse ble ikke som forventet, jeg skal være ærlig med deg med å si at vi hadde store utfordringer med personal i sommer, situasjonen er som det pleide å være og vi håper dere vil gi oss en sjanse til

velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser