Fredrik
5.4 km fra Scandic Fornebu
Se flere hoteller i Fornebu
Anmeldt 22. juli 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Ferdinando Vicinanza, General Manager på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2022

Anmeldt 5. juli 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Ferdinando Vicinanza, General Manager på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Anmeldt 2. juli 2022

Overnattet 1 natt i forbindelse med konsert på Telenor Arena, og fra hotellet tok det oss max 20 minutter å gå, Vi hadde rom i 5 etasje, standard dobbelt rom, helt greit rom med alt du trengte, kjempegod frokost og hyggelig betjening, det er veldig mange parkeringsmuligheter, rundt hotellet både ute og i parkeringshus, tror også det er parkerings kjeller i selve hotellet, det nevnes her at det er fine turområder i nærheten, men masse hundemøkk, tror ikke det er hundemøkk, men store gjess som har lagt fra seg på gangvei og parkeringsplass, jeg traff på 15-20 stykker når jeg var på vei til bilen før de fleste var stått opp, kommer sikkert til å brnytte hotellet igjen ved en annen anledning

Takk, Nine_171

Hei

tusen takk for din tilbakemelding:)
du har helt rett, det er utrolig mange gjess i område

velkommen tilbake

Anmeldt 30. mai 2022 via mobile enheter

Flott beliggenhet med mange fine turmuligheter i omerådet.. Fint og moderne hotell. Stort rom som ga oss som familie plass. Lyst og trivelig. FamilyFour rom. Rent på rommet. God frokost. Fint hotell, barn og voksne trivdes svært godt.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, MariaKriStra
Ferdinando Vicinanza, General Manager på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2022

tusen takk:) velkommen tilbake

Anmeldt 25. mai 2022

Vi overnattet her for å gå på en konsert på Telenor Arena. Ca 20 minutt å gå dit i sakte tempo. Fin strandpromenade, men mye hundemøkk!!!
Moderne og fint hotell.
Veldig usikkert om det er foskjell på vanlig dobbeltrom og superior rom. Vi oppgraderte men ingen kunne fortelle om det var no forskjell, det ser man heller ikke av bildene hotellet har på sine sider. Det sto det skulle være sofa og bord, men var ikke det. Frokosten er grei nok. Vi var bare 1 natt, med fin utsikt over fjorden! Bar ved resepsjonen og en utenfor på havnen.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Norskturist2019

Hei

tusen takk for din tilbakemelding:)
velkommen tilbake