Ninaveita
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Ferdinando Vicinanza, Daglig lederScandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. sep. 2022
Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding.)

vi sees neste gang
  • Official Site
5.3 km fra Scandic Fornebu
Se flere hoteller i Fornebu
Anmeldt 14. august 2022

Helt topp plass å overnatte. Hyggelig personell En fin plass hvis en har med hund. Omerådet var fin å gå tur i. Greit å parkere i underetasjen. En Kivi butikk hvis en har glemt noe. Et godt utgangs punkt hvis en skal inn til Oslo med bil

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, svsolbe
Ferdinando Vicinanza, Daglig leder på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2022

Hei

tusen takk for en fin tilbakemelding:)

velkommen tlbake

Anmeldt 1. august 2022

Anmeldt 25. juli 2022

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Ferdinando Vicinanza, General Manager på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2022

Anmeldt 24. juli 2022

Rommet var ikke klart ved innsjekk, men det gikk greit. Gikk for en svært overpriset konsertbuffet til kr 395,- kyllingvinger og kjøttboller ( kjøttkaker ) laks, var de eneste proteinene på varm-buffet. Industri-preg over varm-buffet og kald-buffet. Rant noe vann fra ventilasjon på rommet, utsikt over en byggeplass. Alt var helt greit, men ikke noe mere. Ble litt stresset over servitører, som var veldig ivrige på å få ryddet alt fra bordet, så fort som mulig. Ikke det blideste personalet jeg har møtt. Queen konserten var utrolig flott. Helt grei frokostbuffet, men den varme maten var ikke veldig varm, heller fislunken som vi sier på dialekt. Er nok ikke førstevalg av hotell neste gang jeg skal på konsert.

Takk, 712tommy

Hei

tusen takk for din tilbamelding:) utrolig viktig for oss.
får vi håper at du kan gi en sjanse til i fremtiden

velkommen tilbake

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Beklager, skuffer igjen.
Har bodd her mange ganger før pga store familie rom, god beliggenhet og god parkeringsmuligheter ( litt dyrt 182kr ).

Men skuffer på vedlikehold og renholdet igjen.
Skrev anmeldelse i juli2021, der dette også ble anmerket og lovet bedring.

Rommet 334 virket slitt og skittent. ( 3dager )
* Spisebordplaten var i oppløsning pga fuktskade.
* Ekle hvit og brune flekker på hvite gardin ved sengen.
* Gardiner mellom soverom og stue hadde flere flekker av ymse slaget.
* Taket over spisebord hadde flere flekker.
* Stikkontakt ved tak hadde ikke deksel, var åpne elektroniske kontaktflater!
* Speil bad manglet.
* Lys speil var defekt en side.
* Var to store vanndammer en natt på gulvet etter kondens lekkasje fra Aircondition.

Ble gitt beskjed om urenhetene og vannlekkasje i resepsjonen og flere mail. Urenheter ble ikke utbedret på rommet. Ble gitt beskjed fredag morgen og per mail fredag kveld. Senger ble ikke ordnet på lørdag.

Betjeningen er hyggelige.

Mye støy fra trafikk på utsiden hele natten, kan ikke la vindu stå på gløtt.
Anleggsarbeid også på naboeiendom.

Blir desverre å se etter andre hotell ved neste besøk i Oslo.

Det positive er sitteområde i lobby var bedre løsning på nå.
Trampoline ( noe ødelagt) og aktiviteter for barn.
Hotellet virker noe under bemannet. Ser mange øl og drinkglasss i utearealet står igjen fra kvelden før, når familier kommer ut etter frokosten kl.12.

Positive er :
* God beliggenhet og flotte turområder i nærheten.
* God frokost.
* Trivelig uteområde.
* God parkeringsmuligheter
* Nærheten til kollektiv transport, butikk og kjøpesenter.
* Sengen er god.

Takk, 677fredriks